Kayserburg “KA132” | Limited Edition

Korting €2550

Kayserburg

Kayserburg “KA132” | Limited Edition

Levertijd: In productie

 • 1.32m hoog
 • Renner hamers
 • Röslau snaren

 12.500,00  9.950,00

Uitverkocht

Kayserburg pianoKayserburg pianoKayserburg pianoKayserburg pianoKayserburg pianoKayserburg KA-serieKayserburg KA-serieKayserburg KA-serie

Specificaties

Conditie

Nieuw

Merk

Kayserburg

Model

KA-132B

Serie

Limited Edition

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In productie

Eigenschappen

1.32m hoog, Renner hamers, Röslau snaren

Kayserburg KA-132B

Kayserburg KA-132 is 1.32m hoog, hoogglans zwart en afgewerkt met chrome scharnieren. Deze piano heeft o.a. Duitse Röslau besnaring, Duiste Renner premium hamerkoppen, ebbenhouten toetsten, massieve sparren (fichte) zangbodems. Dit zorgt voor een absoluut prachtig en professioneel  klankkarakter. Bovendien heeft de Pearl River piano Group als enige pianofabrikant ter wereld het ISO-9001, ISO-14001 en ISO-12001 certificaten.


Kayserburg piano’s en vleugels. De high-end collectie piano’s en vleugels van de Pearl River piano Group.

Uniek internationaal samenwerkingsverband pianobouw
De Kayserburg piano’s en vleugels zijn het koninklijke eindresultaat van een uniek internationaal samenwerkingsverband.
Deze high-end piano lijn is ontwikkelt en ontworpen door de Zwitserse piano meester designer Lothar Tomma en de Zwitserse Meester pianotechnicus Mr. Mohler. De heer Mohler is o.a. jarenlang hoofd pianotechniek geweest van het befaamde Zwitserse pianomerk Burger & Jacobi.
De heer Thomma en dhr. Mohler hebben de  opdracht gekregen om Kayserburg piano’s en vleugels te ontwikkelen gebaseerd op Duits / Zwitsers vakmanschap en precisie, gecombineerd met de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op akoestisch  en pianotechnologisch gebied.

Verbluffend goed eindresultaat

Het eindresultaat is verbluffend goed en kan zich qua speelaard, dynamiek en toonkwaliteit gemakkelijk meten met Steinway & Sons en andere topmerken uit de hig-end pianoindustrie.

Productie methode en speciaal geselecteerde materialen

Alle hoofdzakelijk Duitse onderdelen zijn gemaakt op uiterst moderne digitale CNC machines. Een betere productiemethode voor de Duitse Master design mechanieken bestaat niet.
Deze uiterst perfecte productietechniek gecombineerd met het gebruik van o.a Duitse Röslau besnaring, Duiste Renner premium hamerkoppen, ebbenhouten toetsten en massieve sparren (fichte) zangbodems, verticaal gelamineerde kammen, zorgen voor een absoluut prachtig en professioneel  klankkarakter. Het kruis-gelamineerde stemblok, topkwaliteit besnaring, gehard stalen verchroomde stempennen, het getrokken metalen frame en de stevige constructie zorgen voor een optimale stemvastheid. Alle instrumenten worden gebouwd in uiterst moderne werkplaatsen voorzien van klimaatbeheersing.

Internationale Certificaten ISO-9001 – ISO 14001  en ISO-12001

De Pearl River piano Group is er trots op te vermelden dat ze als enige pianofabrikant ter wereld het ISO-9001, ISO-14001 en ISO-12001 gecertificeerd zijn.
Deze certificaten staan voor het maximaal voldoen aan internationale productiemethoden en productieomstandigheden, maximaal milieu vriendelijk produceren en het maximaal voldoen aan internationale kwaliteitseisen binnen de pianobouw.

Acustica. Exclusief Importeur Kayserburg

Acustica Piano’s & Vleugels in Breda is er op haar beurt trots op om door de Pearl River Piano group verkozen te zijn tot exclusief importeur van hun professionele piano’s en vleugels.
Wij nodigen u in onze showroom in Breda graag uit voor een demonstratie van deze Kayserburg instrumenten. U bent van harte welkom.

Download ook de brochure: ”Brochure Kayserburg KA-serie

Andere suggesties…

Kayserburg GP188A zwart

Kayserburg

Kayserburg | Model GH190

 • 1.90m lang
 • Renner® - Hamers
 • Röslau snaren

 22.900,00

Meer informatie
Korting €1000 Pearl River P2 piano zwart

Pearl River

Pearl River “P2” | Excellent Series

 • 1.22m hoog
 • Best selling brand
 • Professionele piano

 5.950,00  4.950,00

Meer informatie
Korting €2000 Pearl River P3 zwart

Pearl River

Pearl River “P3” | Excellent Series

 • 1.26m hoog
 • Duitse onderdelen
 • Professionele lijn PR

 6.950,00  4.950,00

Meer informatie