Miki (Yamaha) 36 piano

Miki Piano

Miki (yamaha)

Miki (Yamaha) 36 piano

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.31m hoog
  • Japans
  • Nieuwstaat

 3.750,00

Miki PianoMiki Upright PianoMiki GakkiMiki

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Miki (yamaha)

Model

36

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.31m hoog, Japans, Nieuwstaat

Miki (Yamaha) model: 36 piano | nieuwstaat

Deze prachtige Miki piano – made by Yamaha – verkeerd in topconditie. De buitenkant van de piano is volledig gepolijst en de binnenkant is in nieuwstaat. De piano is 131cm hoog. Top instrument voor elke pianist. Het merk is gemaakt door Yamaha. In de binnenkant van de piano staat op het mechaniek ook Yamaha afgebeeld. Kom het instrument vrijblijvend uitproberen in onze showroom. U zult verstelt staan van deze prachtige kwaliteit piano.

Miki is geproduceerd in Japan, onder de vlag van Yamaha. De piano’s hebben allemaal een serienummer, maar het bouwjaar is niet bijgehouden. Eigenlijk speelt de leeftijd van een piano geen rol. Het is vele male belangrijker dat de piano in topconditie is. Uiteraard mooi klinkt en geen dode bassen heeft. Wij staan 100% achter deze piano en durven daarom ook 5 jaar garantie op het stemblok en 5 jaar garantie op het frame mee te geven. Ook krijgt u 2 jaar omruilgarantie, u kunt dan zonder waardeverlies de piano binnen 2 jaar omruilen tegen een andere piano (evt. met bijbetalen).

Kan er in deze piano een silent ingebouwd worden?
Ja, dat kan zeker. Als u dat wenst, bouwen wij een silent in de piano zodat u geluidloos kunt spelen. U bent uw huisgenoten of buren nooit meer tot last. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar ‘ inbouw silent piano

Prijs is inclusief: