Pearl River “C3” | Limited Edition

Pearl River Piano C3

Pearl River

Pearl River “C3” | Limited Edition

Levertijd: Uitverkocht

 • 1.23m hoog
 • Röslau snaren
 • Uniek design

Pearl River Piano detailPearl River Piano C3Pearl River Piano C3 KlepPearl River Piano C3 keysPearl River C3 binnenkantPearl River Piano C3 MechaniekPearl River Piano C3 Roslau

Specificaties

Conditie

Nieuw

Merk

Pearl River

Model

C3

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

Uitverkocht

Pearl River C3 Limited edition


Pearl River C3 Limited edition

Pearl River C3

De Pearl River C3 is het nieuwste model uit de fabriek van Pearl River. Deze piano is een unieke eye-catcher in onze showroom! Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij de eerste dealer in Europa zijn van dit exclusieve model. Integendeel tot de huidige piano’s, heeft Pearl River voor dit model gekozen om af te wijken van de traditionele ontwerpen. Bijvoorbeeld door het rond-afgewerkte bovenblad krijgt de piano een exclusieve uitstraling. De piano heeft een warm klankkarakter en is erg aangenaam om naar te luisteren.


Limited Edition

Pearl River C3 Limited Edition

Natuurlijk gaat het bij een piano niet alleen om de uitstraling, maar ook zeker om de inhoud. De piano heeft een hoogte van 1.23m en behoort daarmee tot de hogere klasse piano’s. Een groot voordeel van een hogere piano is dat er langere snaren toegepast kunnen worden. De Pearl River C3 krijgt daardoor een rijkere klank. Voor de snaren is er gekozen voor de staalfabrikant “Röslau“, gevestigd in Duitsland. Röslau produceert al bijna 130 jaar snaren voor de muziekwereld. Precisie en kwaliteit zijn kenmerkend voor deze staalfabrikant. Om de schoonheid van de toon te verzekeren, moet de combinatie van dikte en ronding zeer nauwkeurig in balans zijn. Röslau tolereert in de snaren dan ook geen afwijkingen groter dan 0.0003mm. Precisiewerk dus!

Voor de hamerkoppen is er gebruik gemaakt van Wurzen™ vilt. Het vilt voor de hamerkop is een erg belangrijke factor voor het klankkarakter van een piano. Het Wurzen™ vilt komt uit een fabriek dichtbij Leipzig. Door de keuze voor dit kwalteits-vilt krijgen de hamerkoppen een superieure toon. De klank is dan ook erg aangenaam door haar warme aard. Pearl River kan dan ook een langere duurzaamheid garanderen door dit duurzame vilt.

Door middel van het gemonteerde slow-close systeem gaat de klep in een geleidelijke beweging naar beneden. De klep kan door dit systeem nooit meer te hard dicht vallen en het straalt ook nog eens veel luxe uit!

Prijs is inclusief:

Pearl River C3 Limited Edition


Pearl River C3 Limited Edition

Pearl River produceert tegenwoordig bijna 130.000 piano’s per jaar. Dit maakt het de grootste fabriek van de wereld. Zij produceren het eigen merk, maar er worden ook piano’s van merken zoals Yamaha en Steinway & Sons geproduceerd. Pearl River is verkrijgbaar in meer dan 80 landen en dat is nog steeds aan het groeien. Lees hier meer over Pearl River!

 

Het ontwerp van de piano’s

Topdesigners ontwerpen piano’s voor de Pearl River piano groep. Om de Pearl River en Kayserburg piano’s en vleugels  beter aan te laten sluiten en tot een succes te maken op de Europese en Amerikaanse markt, heeft Pearl River jarenlang de wereldberoemde Zwitserse pianotechnicus/designer, Lothar Thomma in de arm genomen als pianodesigner. De heer Thomma bracht ruim 30 jaar ervaring mee. Thomma was directeur van de German Piano Manufacturers Association en de European Piano Manufacturers Association. Ook was hij directeur en leraar aan de German Music Instrument Technical School in Ludwigsburg.

Master engineer of production
De eveneens uit Zwitserland afkomstige pianotechnicus Stephan Mohler is door Pearl River aangesteld als ‘master engineer of production’. Zwitserse precisie en know-how vormen het hart van het bedrijf. Stephan Mohler is hoofd technicus geweest van de  gerenommeerde Zwitserse piano fabrikant ‘Burger & Jacobi’ waaruit het latere ‘Hermann Jacobi’is ontstaan. De Kayserburg piano’s en vleugels zijn op advies van Lothar Thomma opgebouwd uit originele Duitse onderdelen zoals; de hoogste kwaliteit Röslau staaldraad, Renner hamerkoppen, Duitse massieve Strunz zangbodem en een Duits klavier met ivory feel ‘ivolan’ toetsenbeleg.

Andere suggesties…

Korting €1300 Pearl River P1 zwart

Pearl River

Pearl River “P1” | Excellent Series

 • 1.20m hoog
 • Duitse onderdelen
 • Professionele piano

 5.950,00  4.650,00

Meer informatie
Romhildt-Weimar retro zwart

Romhildt-Weimar

Romhildt-Weimar | “Retro”

 • 1.21m hoog
 • Art deco
 • Exclusieve afwerking

 7.950,00

Meer informatie
Korting €340 Silent Systeem

Genio

Silent Systeem (Inclusief inbouw)

 • Geluidloos spelen
 • Hoofdtelefoon
 • Nieuwe technologie

 1.690,00  1.350,00

Meer informatie