Petrof 118 | tweedehands piano

Petrof piano

Petrof

Petrof 118 | tweedehands piano

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.18m hoog
  • Professionele piano
  • Tsjechisch

 5.250,00

Petrof pianoPetrof kopen

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Petrof

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.18m hoog, Professionele piano, Tsjechisch

Petrof Model 118 Perfect voor professioneel gebruik!

Op zoek naar een piano die geschikt is voor professioneel gebruik? Petrof Model 118 is de ideale kandidaat! Deze piano staat sinds kort in onze showroom voor een bedrag van €5.250,-. De piano is 118cm hoog en heeft een zeer aangenaam diskant. De bassen van de Petrof 118 heeft een volle, rijke en warme klank. De piano heeft een grote onderhoudsbeurt gehad. Het mechaniek van de piano bevindt zich nu dan ook in topstaat. De kast is volledig gepolijst. De meeste opzichtige krasjes zijn verwijderd. De piano heeft een zeer chique uitstraling. Een parel in uw woonkamer. 

Interesse in deze piano? Bel 076-5602423

Petrof Model 118 piano huren of kopen?

Deze Petrof Model 118 kunt u ook huren. Het komt soms voor dat u of uw kinderen niet zeker weten of het spelen van piano wel echt iets is voor de lange termijn. Acustica maakt het mogelijk om voor de periode van 12 maanden een huurconstructie aan te gaan. Als het pianospelen niet is aangeslagen halen wij de piano na 12 maanden weer kosteloos voor u op. Het leuke van onze huurconstructie is dat u na de huurperiode van 12 maanden de piano ook kunt kopen. Alle gemaakte huurkosten worden volledig in mindering gebracht op de aankoopprijs.

Het is uiteraard ook mogelijk om deze Petrof te kopen. De prijs is met € 5250 zeer schappelijk en we zijn ervan overtuigd dat de prijs/kwaliteitsverhouding perfect is. Bij aanschaf krijgt u 10 jaar garantie op het stemblok, 10 jaar garantie op het frame, 2 jaar omruilgarantie, 1x gratis stembeurt en 1x transport (begane grond).

Piano op afbetaling behoort ook tot de mogelijkheden. Het Piano4all plan van Acustica houdt in dat u in maximaal 60 maanden tegen 0% rente deze piano kunt aanschaffen. De ‘piano4all’ overeenkomst kan na 12 maanden desgewenst ontbonden worden. Restitutie van reeds betaalde bedragen is niet mogelijk. Transportkosten (begane grond) voor het ophalen van het instrument zijn voor rekening van Acustica. Automatische afschrijvingen worden direct na het ontbinden van de overeenkomst stop gezet.

Interesse in deze Petrof piano?

Interesse in deze Petrof piano? Of heb je een vraag over een bepaald onderwerp? Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via 076-5602423. Het is ook mogelijk om ons een mail te sturen info@acustica.nl.