J. Ritter piano occ.

J. Ritter piano

R. Ritter

J. Ritter piano occ.

Levertijd: Uitverkocht

  • 1.10m hoog
  • Warme klanken
  • Zo goed als nieuw

 2.950,00

Uitverkocht

J. Ritter piano

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

R. Ritter

Eigenschappen

1.10m hoog, Warme klanken, Zo goed als nieuw

Levertijd

Uitverkocht

Dit is een mooi en laag model van het merk J. Ritter. Het instrument ziet eruit als nieuw. Met zijn strakke uitvoering en met wat licht gebogen poten is dit model een waar genot voor het oog. De scharnieren zijn uitgevoerd in messing, wat een prachtige klassieke uitstraling geeft. Voor de beginner- of net gevorderde pianist is dit een uitstekende tweedehands piano. De piano is 1.10m hoog en 1.47m breed. De klank is helder en zacht.

Onze werkplaats heeft de piano gepolijst en het mechaniek een grote beurt gegeven. Hierdoor speelt de piano weer erg aangenaam en zijn o.a. de hamers geschuurd, geïntoneerd en opnieuw gericht. Al het vilt dat vervangen moest worden is vervangen. Het is een prachtig exemplaar voor een zeer gunstige prijs. De gebruikte piano staat speelklaar voor u in de showroom.

 

J. Ritter Huren of afbetalen tegen 0% rente?

Uiteraard is het mogelijk om deze piano’s eerst een jaar te huren. U kunt dan bekijken of het pianospelen zal aanslaan. Onder het kopje ‘piano huren‘ staan de prijzen en voorwaarden vermeldt.

Het is ook mogelijk om deze piano tegen 0% rente af te betalen. U betaalt uw piano in maandelijkse termijnen tegen 0% rente af. Een aanbetaling is wenselijk, maar niet verplicht. U kunt desgewenst na 12 maanden het contract ook opzeggen. Maar na 18 of bijvoorbeeld 24 maanden is ook mogelijk. Kijk voor de voorwaarden op ‘piano4all-plan Acustica‘ of bel vrijblijvend naar 076-5602423.

 

Wat zit er in de prijs inbegrepen?

Tweedehands piano J. Ritter

Als je de piano koopt, huurt of op afbetaling neemt dan brengen wij de piano altijd gratis thuis op de begane grond. Ook krijgt u 1 x gratis een stembeurt na levering (4-6 weken later). De garanties op een tweedehandse piano zijn 5 jaar om het stemblok, 5 jaar op het frame en 2 jaar omruilgarantie. U bent van harte welkom in onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren.

Specificatie:
Merk: J. Ritter
Afm: 1.10m hoog en 1.47m breed
Conditie: tweedehands piano

 

J. Ritter bewonderen

De showroom van Acustica bevindt zich op de Korte Huifakkerstraat 2, 4815 PS Breda. Met ruim 150 tot 200 verschillende modellen op voorraad van merken zoals Pearl River, Sabel, Sauter, Roland, Hermann Jacobi en Kayserburg ben je er zeker van dat er voldoende keuzemogelijkheden beschikbaar zijn. Het fijne van de showroom van Acustica is dat je altijd zelf rustig rond kan kijken, maar bij vragen of opmerkingen helpen onze adviseurs je graag op weg.