Romhildt-Weimar | Special Design

Romhildt-Weimar piano

Romhildt-Weimar

Romhildt-Weimar | Special Design

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.26m hoog
  • Collectors item
  • Duitse onderdelen

 12.500,00

Uitverkocht

Romhildt-Weimar zwart

Specificaties

Conditie

Nieuw

Merk

Romhildt-Weimar

Model

Retro-design

Kleur

Mahonie hoogglans

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.26m hoog, Collectors item, Duitse onderdelen

Römhildt-Weimar special design piano

Collectors item. Uniek special-design model van Romhildt-Weimar. De piano is 127 cm hoog. Dit bijzondere design past perfect in een zeer moderne inrichting. Het instrument is uitgevoerd in een unieke, éénmalige afwerking. Van dit bijzondere model bestaat maar één exemplaar. Deze piano is opgebouwd uit de best denkbare materialen zoals Duitse Abel hamerkoppen, Duits mechaniek, massieve Italiaans Ciresa zangbodem en voorzien van een gesegmenteerde kam (agraffen).
Deze special design Römhildt Weimar is niet alleen een bijzonder model maar ook een professioneel instrument. Deze piano beschikt over een warme, ronde, dynamische toon. Het instrument is geschikt voor alle muziekstijlen.

Mocht u op zoek zijn naar een piano die echt afwijkt van wat er standaard op de markt aangeboden wordt dan kan deze piano een goede optie zijn. Het strakke meubel is opgebouwd uit zwarte, rood mahonie, grijze en witte panelen. Het geheel is afgewerkt in een transparante hoogglans afwerking. De milieuvriendelijke lak is een product van AkzoNobel en zorgt voor een rijke uitstraling. Bent u nieuwsgierig geworden naar dit unieke instrument dan nodigen wij u graag uit in onze pianoshowroom aan de korte huifakkerstraat 2 te Breda.


Meer informatie Romhildt-Weimar piano