Romhildt-Weimar | “Retro Walnut”

Romhildt-Weimar piano mahonie

Romhildt-Weimar

Romhildt-Weimar | “Retro Walnut”

Levertijd: Uitverkocht

  • 1.21m hoog
  • Art deco
  • Retro design

Romhildt-Weimar piano mahonie

Specificaties

Conditie

Nieuw

Merk

Romhildt-Weimar

Model

Retro-design

Kleur

Walnoot hoogglans

Levertijd

Uitverkocht

Eigenschappen

1.21m hoog, Art deco, Retro design

Römhildt-Weimar model RW47 Retro-Mahonie

Deze in Mahonie uitgevoerde art-deco piano is speciaal ontworpen voor Romhildt-Weimar. Deze retro-piano is 121 cm hoog. Dit bijzondere design past perfect in een art-deco inrichting. Ook in een hyper moderne inrichting komt dit instrument volledig tot zijn recht. De art-deco periode 1920-1939 is ontstaan in Parijs. Het is een afkorting van ‘artist decorative’. In die tijd werden er ook veel huizen gebouwd in deze stijl. In steden als Antwerpen, Brussel, Parijs, Breda, den Haag enz.  zijn nog hele wijken terug te vinden die in deze stijl gebouwd zijn. In deze steden hebben wij al diverse malen een Romhildt-Weimar RW47-retro piano in art-deco huizen geplaatst. De Rw47 piano’s sluiten naadloos aan bij de sfeer in oude herenhuizen. De piano’s kwamen letterlijk ‘thuis’. Heel bijzonder om dat te ervaren.

Bovengenoemd  instrument is uitgevoerd in een exclusieve mahonie afwerking. Deze professionele piano beschikt over een warme, briljante, dynamische toon en is geschikt voor zo’n beetje alle muziekstijlen. De uit hoogwaardige materialen opgebouwde piano is voorzien van Duitse Abel hamerkoppen, Duits mechaniek, massieve Italiaans Ciresa zangbodem en voorzien van een gesegmenteerde kam (agraffen). Deze gesegmenteerde kam zorgt voor een perfecte balans in de klankkleur van dit mooie instrument. Piano’s met een zo genaamde ‘agraffen kam’ zijn ook stemmingsvaster.
Mocht u nieuwsgierig zijn naar het retro-design en naar de prestaties van deze piano dan willen wij u graag uitnodigen om geheel vrijblijvend een bezoek aan onze pianoshowroom te brengen. U zult onder de indruk zijn.  Tot ziens in Breda.

Prijs is inclusief:

10 jaar garantie op het frame
10 jaar garantie op het stemblok
2 jaar omruilgarantie
1 x stembeurt
1 x transport begane grond

Meer informatie Romhildt-Weimar piano