Rösler studiepiano

Rosler piano

Rösler

Rösler studiepiano

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.10m hoog
  • BJ: 1991
  • Tsjechië

Rosler pianoRosler piano mechaniekRosler piano

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Rösler

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.10m hoog, BJ: 1991, Tsjechië

Interesse om een piano te kopen? Wellicht is deze prachtige Tsjechische piano iets voor u! De Rösler tweedehands studie piano is uitgevoerd in hoogglans zwart en krijgt hierdoor een zeer chique uitstraling. De hoogte van deze studiepiano is 1.10m. Ondanks het feit dat dit een relatief lage hoogte is, klinkt deze piano zeer aangenaam warm.

Deze degelijke piano is geschikt voor de beginnende pianist. De prachtige klanken vloeien mooi in elkaar over. Mocht het pianospelen zijn aangeslagen, dan adviseren wij echter wel om gebruik te maken van onze omruilgarantie. Binnen 2 jaar kunt u uw instrument zonder waardeverlies inruilen op een andere op voorradige akoestische piano. Op deze manier hoeft u dan niet perse gelijk heel duur te beginnen en kunt u stap voor stap de beste piano uitkiezen. Röslers werden gebouwd in Tsjechië, maar helaas is de productie van deze modellen gestopt. Deze studiepiano komt uit 1991 en heeft dus al een redelijk leeftijd. Het model is door onze pianotechnici in ere hersteld en in uitstekende staat te bewonderen in onze showroom.

Het is mogelijk om de piano te huren voor €550,- voor 1 jaar. Na 1 jaar mag u de piano kosteloos retourneren of aankopen. Mocht u de piano aankopen, dan mag u de € 550,- volledig in mindering brengen op het aankoopbedrag. U bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen. Onze adviseurs staan voor u klaar.

 

Kenmerken Rösler tweedehands studie piano

Merk: Rösler
Afmetingen: 1.10m hoog en 1.44m breed
Afwerking: hoogglans zwart
Serienummer: 126261
Bouwjaar: 1991
Land van Herkomst: Tsjechië

 

Garanties Rösler Tweedehands Studie Piano

Bij de aanschaf van deze Tweedehands Studie Piano krijgt u 5 jaar garantie op het stemblok, 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar omruilgarantie. Naast deze verschillende garanties krijgt u ook een gratis transport, mits de piano op de begane grond kan worden geleverd.

Garanties Rösler tweedehands piano

Ook leuk om te weten; als u deze piano bij Acustica Piano’s & Vleugels koopt krijgt u 1x een gratis stembeurt. Het is erg belangrijk om een piano te laten stemmen. We adviseren om dit zeker 2x per jaar te laten doen. Als een instrument 2x per jaar wordt gestemd, blijft het goed in balans en vinden er minder onregelmatigheden plaats. Als het instrument slechts 1x per jaar gestemd wordt, zal de stemmer meer moeten corrigeren om het instrument weer goed gestemd te krijgen. Door deze grotere correctie zal het instrument vervolgens ook weer sneller ontstemmen. Zorg er dus voor dat u niet bezuinigd op deze onderhoudsbeurt, want dat kan u uiteindelijk juist duurder komen te staan! Een stembeurt aanvragen? Neem contact met ons op!