Samick | mod. S-108s

Samick Wit

Samick

Samick | mod. S-108s

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.08m hoog
  • Heldere toon
  • Zuid-Korea

Samick Piano WitSamick Kopen

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Samick

Model

S-108s

Kleur

Hoogglans wit

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.08m hoog, Heldere toon, Zuid-Korea

Samick mod. S-108s

Ben je een beginnende pianist of zoek je een niet al te grote piano voor in huis? Dan is deze prachtige Samick wellicht iets voor jou. De piano is uitgevoerd in hoogglans wit en heeft een hoogte van 1.08m. De breedte van de piano is 1.38m. Een zeer aangename mooie kleine akoestische piano om te zien. Het binnenwerk is door onze technici volledig nagekeken en waar nodig zijn er onderdelen aangepast of vervangen. De klankkleur is helder. Er komt veel power uit het instrument.

De Samick S108 piano heeft 2 pedalen aan de buitenkant, maar toch ook een moderator aan de binnenzijde. Deze werkt door het mechanisme aan de binnenkant naar beneden te duwen. Op deze manier kunt u wat zachter spelen, zodat u uw buren minder tot last bent.

 

Samick piano Huren

Het is mogelijk om eerst deze Samick piano te huren. Kijk onder het kopje huren voor de actuele huurprijzen. U huurt de piano voor 1 jaar en bij aankoop mag u het bedrag volledig in mindering brengen. Op deze manier kunt u eerst uitproberen of pianospelen binnen het gezin gaat aanslaan. Zo niet? Geen probleem, wij halen dan de piano weer gratis op.

 

Garanties en extra’s

Uiteraard geven wij op tweedehands akoestische piano’s ook garantie. U krijgt 2 jaar omruilgarantie en 5 jaar op het frame en op het stemblok. Bij aankoop van de piano is het transport begane grond en een stembeurt inbegrepen. Laat u vrijblijvend informeren door een van onze verkoopmedewerkers.

 

Specificaties:

Merk: Samick
Model: S-108
Afmetingen: 1.09m hoog en 1.38m breed
Afwerking: hoogglans wit
Serienummer: IKB01593
Land van herkomst: Korea
Bouwjaar: vermoedelijk rond 1991

samick piano