Sangler & Sohne

Sängler Sohne piano

Sangler & Sohne

Sangler & Sohne

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.12 hoog
  • Russisch
  • Studiepiano

 999,00

Sangler Piano

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Sangler & Sohne

Model

mod. 112

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

Russisch, 1.12 hoog, Studiepiano

Sangler & Sohne | tweedehands studiepiano

De Sangler & Sohne fabriek is oorspronkelijk opgericht in de Russische plaats ‘Belarus’. Ook in Nederland geïmporteerde merken uit deze fabriek zijn Irmler en Tjaika. De productie van deze instrumenten is in de jaren ’70 overgenomen, door de professionele pianofabriek Pearl River uit Guang Zhou, een stad net boven Hong Kong. Deze piano komt uit Rusland.

 

Overname

De kwaliteit van de piano’s uit deze nieuwe fabriek was vele malen beter dan de instrumenten uit de oude fabriek. De Pearl River piano group produceert vele pianomerken zoals; Essex (voor Steinway), Rittmuller, het oudste Duitse pianomerk. Denk verder ook aan Hofstein, Cristofori, Kayserburg, Fridolin (voor Schimmel). Allemaal bekende merken voor de Europese, Amerikaanse en Aziatische markt. Sinds 2018 is De Pearl River group ook eigenaar van de gerenommeerde Duitse pianofabriek Schimmel. Pearl River is met voorsprong de grootste pianofabrikant ter wereld.

Dit instrument is zeer gunstig geprijsd en erg geschikt als studiepiano. Op alle studiepiano’s geeft Acustica 2 jaar ‘ omruilgarantie’.  Bij inruil van de studiepiano op een beter instrument ontvangt u 2 jaar lang de aankoopprijs terug bij inruil van deze Sangler & Sohne piano.

 

Piano huren

Uiteraard is het mogelijk om de piano eerst voor 1 jaar te huren. U heeft zo de gelegenheid om de piano een jaar te leren kennen. Mocht de piano bevallen, dan mag u het volledige huurbedrag in mindering brengen op het aankoopbedrag. Mocht de piano niet bevallen, maar het pianospelen wel. Dan legt u het huurbedrag in op een andere voorradige piano (soms met eventuele bij betaling van transport). Bekijk de volledige huurvoorwaarden onder het kopje huren.

 

Silent systeem

In deze piano is het helaas niet mogelijk om een silent in te bouwen. Wij hebben verschillende andere bruinkleurige piano’s in een gunstige prijsklasse waar dat wel in kan. Laat u vrijblijvend informeren in onze showroom te Breda.

 

Specificaties:

Merk: Sangler & Sohne
Model: 112
Afwerking:
Afmetingen: 1.12m hoog & 1.46m breed
Land van herkomst: Rusland

Sangler en Sohne