Steinway & Sons – Model O

Steinway & Sons

Steinway & Sons

Steinway & Sons – Model O

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • Bouwjaar: 1978
  • Gerenoveerd
  • Zo goed als nieuw

 38.500,00

Steinway & Sons kopenSteinway & Sons OSteinway & Sons vleugelSteinway & Sons serienummerSteinway & Sons nieuwSteinway & Sons

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Steinway & Sons

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Kleur

Hoogglans zwart

Eigenschappen

Bouwjaar: 1978, Gerenoveerd, Zo goed als nieuw

Steinway and Sons


Steinway kopen

Details vleugel

Merk: Steinway & Sons
Model & Lengte:  O – 180 cm
Kleur: Zwart hoogglans
Serienummer: 459385
Bouwjaar: 1978/1979
Land van herkomst: USA


Steinway & Sons vleugel kopen?

De nu in onze showroom staande Steinway & Sons vleugel, nr. 458385 is gebouwd in 1978/1979 en door onze vakspecialisten volledig gerestaureerd en gereviseerd. De Steinway & Sons vleugel bevindt zich in onberispelijke staat. De vleugel is zo goed als nieuw en is een pareltje voor het oog!

Deze vleugel kunt u ook huren! Het komt soms voor dat u of uw kinderen niet zeker weten of het spelen van piano wel echt iets is voor de lange termijn. Acustica maakt het mogelijk om voor de periode van 12 maanden een huurconstructie aan te gaan. Als het pianospelen niet is aangeslagen halen wij de vleugel na 12 maanden weer kosteloos voor u op. Het leuke van onze huurconstructie is dat u na de huurperiode van 12 maanden de piano ook kunt kopen. Alle gemaakte huurkosten worden volledig in mindering gebracht op de aankoopprijs.

Piano op afbetaling behoort ook tot de mogelijkheden. Het Piano4all plan van Acustica houdt in dat u in maximaal 60 maanden tegen 0% rente deze piano kunt aanschaffen. De ‘piano4all’ overeenkomst kan na 12 maanden desgewenst ontbonden worden. Restitutie van reeds betaalde bedragen is niet mogelijk. Transportkosten (begane grond) voor het ophalen van het instrument zijn voor rekening van Acustica. Automatische afschrijvingen worden direct na het ontbinden van de overeenkomst stop gezet.

 

Over Steinway & Sons

Steinway & Sons is in 1839 opgericht door Heinrich Engelhard Steinweg in de Duitse plaats Seesen. In 1851 emigreerde hij met zijn zonen naar Amerika en veranderde hij zijn achternaam in: Steinway & Sons. Steinway & Sons heeft een uitstekende reputatie opgebouwd. Kwaliteit staat altijd voorop. Wie een Steinway & Sons piano of vleugel aanschaft is zeker van een uitstekende investering!

Tegenwoordig is Steinway niet meer weg te denken uit de grote concertzalen en conservatoria. De kwaliteit van de instrumenten is uitzonderlijk hoog, mede omdat er veel handwerk en ambacht in wordt gestoken bij de ontwikkeling en bouw. Ze hebben tegenwoordig bijna 125 patenten op hun naam staan. Het gaat hierbij om ontwikkelingen aan het gietijzeren frame, het sostenutopedaal (middelste pedaal op een vleugel) en het duplex scale system.

Het duplex scale system houdt in dat bepaalde delen van de snaar achter de kam niet afgedempt worden door vilt. Deze delen staan bij een goed gestemde vleugel in een harmonische verhouding tot het wel aangeslagen deel van de snaar. Het effect van deze systemen is dat de discant van een vleugel helderder en briljanter klinkt, omdat bij de aanslag meer boventonen worden geproduceerd door de meetrillende snaren of snaardelen.

 

Contact opnemen met Acustica?

Interesse in deze Steinway vleugel? Of een vraag over een bepaald onderwerp? Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via 076-5602423. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.