W. Hoffmann | Made by Bechstein

Hoffmann piano

W. Hoffmann

W. Hoffmann | Made by Bechstein

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.15m hoog
  • 100% Duits
  • Renner mechaniek

 5.250,00

Hoffmann BechsteinHoffmann kopenHoffmann huren

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

W. Hoffmann

Kleur

Licht noten

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.15m hoog, 100% Duits, Renner mechaniek

W. Hoffmann piano kopen?

Deze prachtige licht noten W. Hoffmann piano is een geweldige piano om in huis te hebben. De fenomenale klank die de piano produceert, betovert iedereen. De piano heeft een smal uiterlijk en een hoogte van ongeveer 1.15m. De piano heeft weinig verkleuring (in tegenstelling tot veel bruine piano’s). Het mechaniek is van Renner. Dit is een zeer befaamd merk van zeer goede kwaliteit.

Serienummer: 144315
Bouwjaar: 1999
Land van herkomst: Duitsland, Berlijn.

De fabriek van W. Hofmann is in 1893 opgericht in Berlijn. Vanaf 1992 behoort het merk bij de Bechstein groep. Bechstein heeft de kwaliteit van Hoffmann piano’s goed kunnen waarborgen. Vanaf 2001 is de productie verplaats naar Tsjechië.

Interesse in deze Hoffmann occasion piano?

Acustica Piano’s & Vleugels in Breda vindt het belangrijk om meerdere garanties af te geven. De prijs van deze piano is inclusief 2 jaar omruilgarantie. Hoe werkt dit? Bij aankoop van een akoestische piano of vleugel krijgt u nu 2 jaar de mogelijkheid om deze in te ruilen tegen een beter instrument.

Naast de 2 jaar omruilgarantie krijgt u ook 5 jaar garantie op het stemblok en 5 jaar garantie op het frame. Ook een eerste stembeurt en een transport (mits er op de begane grond kan worden geleverd) zijn gratis.

Hoffmann Occasion