Wilh. Steinmann occ.

Wilh. Steinmann piano

Wilh. Steinmann

Wilh. Steinmann occ.

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.09m hoog
  • 100% Duits
  • Ideale studiepiano

Wilh. Steinmann kopenSteinmann pianoWilh. SteinmannWilh. Steinmann mechaniek

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Wilh. Steinmann

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.09m hoog, 100% Duits, Ideale studiepiano

Wilh. Steinman | studie piano

Ben je een beginner of zoek je een laag model piano? Dan is wellicht de Wilh. Steinmann piano iets voor jou. De piano is 1.09m hoog en ongeveer 1.46m breed.
De kast is volledig gereviseerd en ziet eruit als nieuw. Het mechaniek is speelklaar gemaakt en kan weer jaren mee. Laat je betoveren door de prachtige klank.

Wilh. Steinmann piano’s zijn gebouwd in Duitsland. In Duitsland maken ze prachtige en zeer degelijke instrumenten. Helaas wordt het merk niet meer geproduceerd. Deze akoestische piano heeft een bouwjaar van omstreeks ± 1970. Voor een beginnende pianist is dit een zeer mooie piano om mee te starten. Je kunt desgewenst binnen 2 jaar gebruik maken van onze omruilgarantie. Je kunt de piano binnen 2 jaar zonder waardeverlies omruilen tegen een betere akoestische piano. Een mooie garantie dat je schriftelijk van ons mee krijgt. Ook krijgt je 5 jaar garantie op het stemblok en 5 jaar garantie op het frame.

Wil je geluidloos spelen zonder de buren tot last te zijn?

Dat kan, maar kies dan een piano waar het silent systeem ingebouwd kan worden. Wij hebben verschillende piano’s op voorraad waar je uit kunt kiezen. Laat je vrijblijvend adviseren door een van onze medewerkers.

Liever huren als beginnende pianist?

Natuurlijk kun je de piano ook eerst voor 1 jaar huren. Kijk onder het kopje ‘piano huren‘ voor de actuele huurprijzen. Probeer het instrument 1 jaar uit en als het bevalt, dan mag je het complete huurbedrag in mindering brengen op het aankoopbedrag. Op deze manier heb je één jaar de tijd om uit te vogelen of pianospelen wel echt iets voor jou of jouw kind(eren) is.

Showroom Breda

Onze showroom bevindt zich aan de Korte Huifakkerstraat 2 Breda. Je mag altijd vrijblijvend tijdens openingstijden langs komen. Op afspraak is uiteraard ook mogelijk. Bel naar 076-5602423 en plan een afspraak in. Onze showroom is ± 1.000m2 en u heeft keuze uit ± 80-100 instrumenten. Zit het juiste instrument er voor jou niet bij? Dan kunnen wij altijd nog samen naar de opslagruimte gaan om te kijken of daar iets tussen staat.