Yamaha B-106 occ.

Yamaha B

Yamaha

Yamaha B-106 occ.

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.06m hoog
  • Japans
  • Verkocht

 2.650,00

Uitverkocht

Yamaha B Piano

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Yamaha

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.06m hoog, Japans, Verkocht

Op zoek naar een Yamaha piano, maar dan voor een mooie prijs? Dan is dit Yamaha B-106 model echt iets voor jou. De piano klinkt helder en heeft een strak uiterlijk. Voor de beginnende pianist een uitstekende piano om mee te beginnen. Mocht het spelen aangeslagen zijn, maak dan binnen 2 jaar gebruik van onze omruilgarantie. U kunt dan doorgroeien, zonder waardeverlies, naar een Yamaha U1, U2 of misschien zelfs wel naar de Yamaha U3. De U-series zijn de meest en best verkochte tweedehands piano’s op dit moment.

De hoogte van deze Yamaha is 1.06m hoog. Als u erg lang bent, dan kan het voorkomen dat u niet onder de klaviertafel past. Kom de piano eerst even bezichtigen en bespelen, dan kunnen we daar samen naar kijken. De piano is uitgevoerd in hoogglans zwart en is door onze werkplaats volledig gepolijst. Een leuke piano om mee te beginnen.

 

Huren of afbetalen?

Het is mogelijk om de piano de huren of via ons piano4all-systeem aan te kopen. Bekijk de site voor de mogelijkheden of bel vrijblijvend naar 076-5602423.

 

Kenmerken Yamaha B-106 piano

Merk: Yamaha
Afmetingen: 1.06m hoog en 1.45m breed
Afwerking: hoogglans zwart
Serienummer: 1082811
Bouwjaar: ± 1970
Land van herkomst: Japan

 

Geschiedenis van Yamaha

Yamaha is opgericht in 1897 door Torakusu Yamaha. Het bedrijf werd in 1897 omgezet in een N.V. met de naam Nippon Gakki Co. Ltd. 100 jaar later in 1987 is de bedrijfsnaam veranderd in ‘Yamaha Corporation’. Wist je dat het logo van Yamaha een drietal in elkaar gestoken stemvorken zijn? Bekijk het logo maar eens goed en je zult zien dat het 3 stemvorken zijn. Yamaha is tegenwoordig uitgegroeid tot ‘s werelds grootste fabrikant in muziekinstrumenten. Ze bouwen onder andere piano’s, synthesizers, drums, gitaren, koperblazers, violen, cello’s etc. Ook is Yamaha eigenaar van het bekende pianomerk Bösendorfer. De overname vond plaats in 2008.

 

Garanties

Bij de aanschaf van deze piano krijgt u de volgende garanties:

Yamaha 106