Yamaha | “C-108 White”

Yamaha C-108 wit

Yamaha

Yamaha | “C-108 White”

Levertijd: Uitverkocht

  • 1.08m hoog
  • Fijne speelaard
  • Heldere toon

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Yamaha

Model

C-108

Kleur

Wit-mat

Levertijd

Uitverkocht

Eigenschappen

1.08m hoog, Fijne speelaard, Heldere toon

Yamaha C-108 studiepiano

Op zoek naar een mooie Yamaha studiepiano voor uzelf of voor uw kinderen? Dan is deze zeer degelijke Yamaha M-100 iets voor u! De piano is technisch perfect in orde. Deze piano is 1 meter hoog en matwit van kleur. Transport en 1x stembeurt is bij de prijs inbegrepen. Ook krijgt u 2 jaar unieke omruilgarantie.

Acustica Piano’s & Vleugels in Breda heeft al ruim 20 jaar ervaring in de pianobranche. Ons team van specialisten weet hoe moeilijk het kan zijn om het instrument te kiezen dat bij al jouw wensen past. We helpen je daarom graag op weg bij het maken van de juiste keuze. Interesse in deze piano? Probeer hem vrijblijvend uit in onze showroom.

Serienummer: 1944974
Bouwjaar: 1975
Conditie: tweedehands

Yamaha M-100


Geschiedenis van Yamaha piano’s en vleugels

De horlogemaker (en later firmaoprichter) Torakusu Yamaha begon in 1887 zijn carrière. Zijn eerste reparatieopdracht was van een basisschool. Hij bouwde het eerste in Japan harmonium. In 1888 richtte hij een orgelbouwwerkplaats op, dat al na een jaar 100 medewerkers telde. In 1897 richtte dhr. Yamaha zijn muziekinstrumentenfabriek, dat iets minder dan een eeuw later werd voortgezet onder de naam Yamaha Corporation.

Lees meer over Yamaha akoestische piano’s

*er kunnen geen rechten worden ontleend aan de getoonde foto’s.