Yamaha model “C” topinstrument

Yamaha Chippendale Kopen

Yamaha

Yamaha model “C” topinstrument

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.07m hoog
  • Hoogglans
  • Technisch 100%

 2.650,00

Yamaha Chippendale

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Yamaha

Model

Model C

Kleur

Donker noten

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.07m hoog, Hoogglans, Technisch 100%

Op zoek naar een mooie en stijlvolle piano? Het zeer degelijke model C van Yamaha is een uitstekende keuze als je geïnteresseerd bent in een piano met klasse. Dit Japanse model uit 1975-1976 beschikt over mooie details. Denk bijvoorbeeld aan de chique pootjes of de mooie pedalen.

De hoogte van het Model C van Yamaha is 1,07 m. Deze hoogte ligt onder de 1,21-1,22 m van de gemiddelde Yamaha piano en het gezegde “klein maar fijn” gaat dus zeker op voor dit model. Ondanks de lagere hoogte is deze piano een ware eye-catcher voor een klassiek en chique interieur. De donker noten hoogglans kleur zorgt ervoor dat je er zeker van bent dat je een zeer mooi instrument in huis haalt.

Als pianoliefhebber wil je natuurlijk een instrument bespelen dat technisch perfect in orde is. Dit instrument is in 1975-1976 gebouwd en we kunnen ons daarom voorstellen dat je in eerste instantie sceptisch kunt zijn over de technische conditie van deze mooie piano. Gelukkig hebben de technici van Acustica er alles aan gedaan om dit instrument weer volledig naar behoren te laten functioneren.

We nodigen je graag uit om dit instrument in het echt te komen bewonderen. Acustica Piano’s & Vleugels in Breda heeft meer dan 100 verschillende modellen op voorraad staan. Met meerdere modellen van Yamaha weten we ook zeker dat je gaat slagen om het beste instrument uit te kiezen dat bij al je wensen past.

 Yamaha Model ”C” – tweedehands piano

Merk: Yamaha
Model: C
Hoogte: 1.07m
Kleur: donker noten hoogglans
Serienummer: C2137819
Bouwjaar: 1975-1976
Land van herkomst: Japan, Hamamatsu