Yamaha studie piano ”wit”


Yamaha

Yamaha studie piano ”wit”

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.04m hoog
  • Ideale studiepiano
  • Tweedehands

Yamaha studiepiano wit

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Yamaha

Kleur

Wit

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.04m hoog, Ideale studiepiano, Tweedehands

Op zoek naar een goedkope piano die kwalitatief toch uitstekend in elkaar zit? Deze Yamaha studiepiano is dan wellicht iets voor jou! De piano is compact en heeft een hoogte van 1,04m. De witte kleur geeft de piano een moderne uitstraling en hij past uitstekend in een modern interieur.

Het team van Acustica heeft veel tijd en aandacht besteed aan het technisch verbeteren van deze piano. Deze piano verkeerd daardoor nu in een goede conditie. Als beginner kan je hier prima op leren piano spelen en het instrument is dan ook uitermate geschikt om je spel te verbeteren. Mocht het nou voorkomen dat je binnen 2 jaar toe bent aan een ander instrument, dan kun je gebruik maken van onze unieke omruilgarantie. Het leuke hiervan is dat het oude instrument kan worden ingeruild voor een beter instrument. Dit kan allemaal zonder waardeverlies.

Een voorbeeld: Stel je koopt een Hermann Jacobi piano voor € 3950,-. Binnen 2 jaar besluit je om toch een piano te kopen met een warmere klank. Je komt kijken in onze showroom en kiest een ander merk. Deze piano kost bijvoorbeeld €4750-. We ruilen je piano om en je betaalt het restante bedrag van €800,- bij.

 

Specificaties

Merk: Yamaha
Kleur: wit
Serienummer: 1944974
Hoogte: 1.04
Breedte: 1.42.
Diepte: 56

 

Wist je dit?

Als je dit instrument koopt krijg je niet alleen de mogelijkheid om te profiteren van onze unieke omruilgarantie, er zit ook 5 jaar garantie op het frame en 5 jaar garantie op het stemblok. Naast de diverse garanties krijg je bij aanschaf van deze piano 1x een gratis stembeurt van onze ervaren pianotechnici. Ook regelt de afdeling transport een gratis levering van je piano (mits de piano op de begane grond kan worden geplaatst). Onze adviseurs vertellen je graag meer over deze piano en we nodigen je daarom ook van harte uit in onze showroom te Breda.