Yamaha U2 zwart

Yamaha

Yamaha U2H

Levertijd: Bellen voor levertijd

  • €2950 gepoetst
  • €3950 gepolijst
  • 1735388

 3.950,00

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Yamaha

Model

U2

Kleur

Zwart

Levertijd

Bellen voor levertijd

Eigenschappen

€2950 gepoetst, €3950 gepolijst, 1735388

Ooit overwogen om een Japanse piano te kopen? Japanse piano’s zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en beschikken daardoor over uitstekende kwaliteit. Acustica heeft een mooi aanbod tweedehands piano’s van onder andere de merken Yamaha, Kawai en Apollo. Japanse piano’s van het merk Yamaha zijn erg gewild in Nederland. Vanwege de grote interesse heeft Acustica Piano’s & Vleugels besloten om meer Japanse instrumenten in onze showroom te plaatsen. De Yamaha U2H met serienummer 1735388 is één van deze instrumenten. Deze piano heeft als bouwjaar 1974. Als klant heeft u bij de aanschaf van dit model twee mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om de Yamaha U2H gepoetst of gepolijst af te nemen.

De prijs van de Yamaha U2H is €2950 voor de gepoetste optie en €3950 voor de gepolijste optie. Bij een gepoetste piano zijn de scharnieren, pedalen en kast niet gepolijst. Ook het siervilt is niet vervangen. De piano is technisch wel 100% in orde. Als u voor een gepoetste piano kiest, scheelt dit behoorlijk in de uiteindelijke prijs die u betaald bij de aanschaf van uw instrument. Acustica biedt zowel voor een gepoetste als een gepolijst instrument een garantie aan van 5 jaar op het stemblok en frame.

Bij Acustica Piano’s & Vleugels in Breda koop je deze gebruikte piano tegen een zeer scherpe prijs. Wij bieden op dit product dan ook de laagste prijsgarantie. Zie je een andere gebruikte U2 met een vergelijkbare technische conditie, tegen een lagere prijs? Wij betalen het verschil. Let op: huren of afbetalen is bij deze deal niet mogelijk!

 

Over de Yamaha U2H

De Yamaha U2H is al vele jaren één van de best verkochte modellen van Yamaha. De piano is uitgevoerd in een hoogglans zwarte laklaag. De piano ziet er prachtig uit en bevindt zich technisch in een uitstekende conditie. De Yamaha U2 is lange tijd de standaard keuze voor muziekscholen, professionele muzikanten en de serieuze thuispianist geweest. Dit heeft er aan bij gedragen dat dit model een grote bekendheid en een goede reputatie geniet. De speelaard van het mechaniek wordt door vele pianisten als zeer prettig ervaren. Door de heldere dynamische toon is de Yamaha U2 ook erg populair onder de Jazz-pianisten.

Regelmatig krijgt Acustica vragen over de Yamaha U2. We hebben dit model al meerdere jaren in ons assortiment zitten en weten daarom precies hoe de piano in elkaar zit. Klanten zijn vooral erg tevreden over de degelijke uitstraling, de betrouwbaarheid en de goede prijs/kwaliteitsverhouding. Dit zijn drie belangrijke redenen waarom deze piano een echte must-have moet zijn voor elke pianoliefhebber.

 

De showroom van Acustica

De showroom van Acustica bevat niet alleen maar Yamaha’s. Er zijn ook talloze piano’s en vleugels van merken zoals Pearl River, Sabel, Roland, Sauter, Hermann Jacobi en Kayserburg. Deze merken staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en hoogwaardige afwerkingen. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in onze showroom. Met ruim 150 tot 200 verschillende modellen op voorraad staat er zeker iets moois voor iedere pianoliefhebber.

Yamaha U1 kopen

 

Optioneel – Silent Systeem

Silent piano in Yamaha U1 inbouwen

De Yamaha U2 piano kan door de technici van Acustica makkelijk worden uitgebreid met een Silent Systeem. Het systeem kan in vrijwel elke akoestische piano (vanaf 115 cm) worden ingebouwd. Het silent systeem maakt het mogelijk om overal en op elk moment van de dag te spelen. Je huisgenoten kunnen gewoon tv kijken, kinderen kunnen gewoon door blijven slapen en je buren klagen niet meer, ideaal!

Het silent systeem maakt het ook mogelijk op muziek op te nemen, effecten toe te voegen en de aanslaggevoeligheid aan te passen. Een silent systeem laten inbouwen kost €1.500, maar het is een uitstekende (waardeverhogende) toevoeging voor elk instrument!

Interesse in de Yamaha U2? Bel: 076-560 2423

 

Contact opnemen met Acustica?

Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via 076-5602423. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op! Het is overigens nog belangrijk om te weten dat het helaas niet mogelijk is om deze piano via onze webshop te bestellen. We nodigen je wel graag uit om de piano in onze showroom aan de Korte Huifakkerstraat 2 te Breda te komen bewonderen.