Yamaha W-102 occ.

Yamaha Piano Noten

Yamaha

Yamaha W-102 occ.

  • 1.30m hoog
  • Special Edition
  • Walnoot

Noten Yamaha

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Yamaha

Model

W-102

Kleur

Walnoot

Eigenschappen

1.30m hoog, Special Edition, Walnoot

De Yamaha W-102 tweedehands piano is gebouwd in 1973-1974. Met een hoogte van 1,30m is deze piano hoger dan de meeste andere Yamaha modellen. Meestal beschikken Yamaha piano’s over een hoogte van 1,21-1,22m. Doordat deze piano iets hoger is, heeft de piano ook een iets andere uitstraling dan andere Yamaha modellen.

Als je een tweedehands piano aanschaft betekent dit niet direct dat je te maken krijgt met een instrument dat zich in slechte staat bevind. De technici van Acustica hebben dit instrument flink onder handen genomen en momenteel heeft deze piano een goede staat waar zowel beginnende als gevorderde pianisten goed mee uit te voeten kunnen.

Dit instrument kan voor €4.250,- worden aangeschaft. De Yamaha W-102 is een echte must-have voor een liefhebber van klassieke instrumenten. Dit model past ook het beste in een klassiek interieur.

Interesse in deze piano? We nodigen je van harte uit om dit instrument in onze showroom te bekijken. Naast de Yamaha W-102 hebben we nog talloze andere piano’s van dit kaliber op voorraad staan. Denk bijvoorbeeld aan de Yamaha Model C of aan de Yamaha U1 Donker Noten

Geschiedenis van Yamaha piano’s en vleugels

De horlogemaker (en later firmaoprichter) Torakusu Yamaha begon in 1887 zijn carrière. Zijn eerste reparatieopdracht was van een basisschool. Hij bouwde het eerste in Japan harmonium. In 1888 richtte hij een orgelbouwwerkplaats op, dat al na een jaar 100 medewerkers telde. In 1897 richtte Torakusu zijn muziekinstrumentenfabriek, dat iets minder dan een eeuw later werd voortgezet onder de naam Yamaha Corporation.