Zimmermann wit mat


Zimmermann

Zimmermann wit mat

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.10m hoog
  • 100% Duits
  • Wit

Zimmermann PianoZimmermann Piano WitZimmermann kopen

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Zimmermann

Kleur

Wit-mat

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.10m hoog, 100% Duits, Wit

Zimmermann – tweedehands piano

Zimmermann is een Duitse pianofabrikant dat opgericht is in 1884. De fabriek stond in Leipzig. Naarmate het bedrijf groeide, breidde het bedrijf Zimmermann zich uit en opende in 1904 een tweede fabriek. Rond 1912 werden zij één van de grootste pianofabrikanten van Europa. Er werden meer dan 10.000 piano’s per jaar gebouwd. Later werd het een wereldwijde exporteur met meer dan 400.000 verkochte instrumenten. Een prestatie waar Zimmermann trost op mag zijn.

Rond 1992 kocht C. Bechstein het bedrijf. Zij namen het volledige productieassortiment over. De productie vond in Saksen plaats, net zoals de Bechstein instrumenten. In 2011 heeft Bechstein zijn productiefaciliteiten gehergroepeerd. Tegenwoordig worden moderne Zimmermann piano’s geproduceerd in China onder controle van het Bechstein Quality Management System.

De piano in onze showroom is afgewerkt in een wit-matte kleur. Het betreft een mooi strak model dat in een modern of klassiek interieur prima staat. Technisch is de piano 100% goedgekeurd door onze technici. Op het frame en stemblok krijgt u 5 jaar garantie. Ook ontvangt u bij aankoop een omruilgarantie van 2 jaar. Binnen 2 jaar kunt u zonder waardeverlies uw instrument inruilen tegen een andere akoestische piano.

Huren of afbetalen kan ook bij deze piano. Bij ons huurkoop-constructie kunt u 1 jaar aankijken of het pianospelen bij u of uw kinderen aanslaat. Zo niet, dan komen wij na 1 jaar de piano weer gratis ophalen. Is het wel aangeslagen dan mag u het huurbedrag in mindering brengen op het aankoopbedrag.

Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat u adviseren door één van onze verkoopmedewerkers. Zij kunnen de piano demonstreren. Kunt u zelf goed spelen, dan is het aan te raden om ook zelf de piano te bespelen. Er staan tussen de 150 – 200 piano’s speelklaar voor u. Meer dan genoeg keuze in Breda.

Specificaties:

Merk: Zimmermann
Conditie: tweedehands
Serienummer: 409125
Bouwjaar: 1989
Afmetingen: 1.43m breed & 1.10m hoog
Kleur: mat wit
Land van Herkomst: Duitsland

Garanties Zimmermann piano wit-mat