Apollo PianoApollo is een Japans pianomerk met enorm veel potentie. Apollo is onderdeel van de Japanse pianofabrikant genaamd Toyo. Toyo luistert uitvoerig naar een uitgebreid team van pianotechnici om zo de kwaliteit van de diverse piano’s en vleugels te waarborgen. Deze Japanse pianofabrikant heeft al ruim 60 jaar ervaring met het leveren van hoogwaardig vakmanschap en met het leveren van het mooiste resultaat.

Goed nieuws: Acustica heeft de modellen A-8, A350 en A370 binnen! Deze modellen zijn zeker de moeite waard. Als u nog nooit een Apollo piano heeft gezien, raden we u zeker aan om deze eens te komen bekijken in onze showroom te Korte Huifakkerstraat 2 in Breda.

Interesse om een Apollo piano te kopen? Ontdek de mogelijkheden!

 

Over Apollo

Apollo is onderdeel van pianofabrikant TOYO Paino MFG. Co. LTD. TOYO is in 1948 opgericht met als doel piano’s te produceren die over de hele wereld geliefd zouden worden ontvangen. Het doel van TOYO is behaald, want in de decennia na de oprichting zijn talloze piano’s met waar vakmanschap en de state-of-the-art technieken op de markt gebracht. TOYO heeft flink geïnvesteerd in een uitgebreide productiehal, waar de kleinste details tot in de puntjes konden worden afgewerkt.

Een piano bestaat uit ruim 10.000 verschillende onderdelen en TOYO streeft ernaar om ervoor te zorgen dat al deze onderdelen zo goed mogelijk met elkaar samenwerken. Er is binnen het bedrijf veel begrip voor de harmonie, het klankkarakter en het dynamisch bereik van de verschillende modellen.

TOYO houdt zich naast het produceren van piano’s ook actief bezig met het geven van pianolessen, zodat Japanse pianisten kunnen worden klaargestoomd voor een muzikale carrière. Sinds kort is TOYO ook bezig met het leveren van producten voor de automobiel industrie en worden er houten producten geleverd die kunnen worden gebruikt in luxe interieurs. Het mag duidelijk zijn dat TOYO hard aan de weg aan het timmeren is.

 

Apollo modellen

Apollo heeft een uitgebreide Line up met diverse piano’s en vleugels. De nieuwste modellen zijn van uitstekende kwaliteit, maar het spreekt voor zich dat de tweedehands Apollo A-8, A350 en de Apollo A370 ook in perfecte conditie te bewonderen zijn. De pianotechnici van Acustica hebben na het importeren alles in werking gesteld om de kwaliteit te waarborgen. Acustica beschikt over een professionele werkplaats waar al talloze piano’s en vleugels zijn gereviseerd.

 

Contact opnemen met Acustica?

Heeft u een vraag over de modellen van Apollo of wilt u langs komen om de verschillende modellen te bekijken? Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via 076-5602423. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.