Apollo A-370 piano

Apollo Piano

Apollo

Apollo A-370 piano

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.31m hoog
  • Japans
  • Topkwaliteit

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Apollo

Model

A-370

Kleur

Mahonie hoogglans

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.31m hoog, Japans, Topkwaliteit

Apollo A-370 | tweedehands piano

Prachtige donker mahonie kleurige Apollo A-370 piano. De hoogte van de piano is 1.31m hoog. Hoge kast, waardoor er een fantastisch geluid uit komt. Bijzonder aan deze piano is dat er een Renner mechaniek in zit. Dit mechaniek zit alleen in de beste en hoogstaande kwaliteit piano’s. De stemmer kan dit mechaniek tot in de perfectie afregelen. U krijgt 5 jaar garantie op het stemblok en frame. Benieuwd naar deze piano? Kom hem dan vrijblijvend uitproberen in onze showroom of laat één van onze specialisten een mooi stuk van bijvoorbeeld Beethoven spelen.
Serienummer van de piano: 102498. Bouwjaar: 1978.

Prijs is inclusief:

 

Over Apollo

Apollo is onderdeel van pianofabrikant TOYO Paino MFG. Co. LTD. TOYO is in 1948 opgericht met als doel piano’s te produceren die over de hele wereld geliefd zouden worden ontvangen. Het doel van TOYO is behaald, want in de decennia na de oprichting zijn talloze piano’s met waar vakmanschap en de state-of-the-art technieken op de markt gebracht. TOYO heeft flink geïnvesteerd in een uitgebreide productiehal, waar de kleinste details tot in de puntjes konden worden afgewerkt.

Een piano bestaat uit ruim 10.000 verschillende onderdelen en TOYO streeft ernaar om ervoor te zorgen dat al deze onderdelen zo goed mogelijk met elkaar samenwerken. Er is binnen het bedrijf veel begrip voor de harmonie, het klankkarakter en het dynamisch bereik van de verschillende modellen.

Wil je graag meer weten over deze piano? Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via 076-5602423. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!