H. Mayer vleugel-Occasion

H. Mayer zwart

H. Mayer

H. Mayer vleugel-Occasion

Levertijd: Verkocht

  • 1.60m lang
  • Milde toon
  • Zo goed als nieuw

H. Mayer zwartH. Mayer zwartH. Mayer zwartH. Mayer zwart

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

H. Mayer

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

Verkocht

Eigenschappen

1.60m lang, Milde toon, Zo goed als nieuw

Deze H. Mayer vleugel van 160 cm is nog maar enkele jaren oud en is nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Het unieke hiervan is dat je voor een schappelijke prijs, toch een zeer kwalitatief instrument in huis kunt halen. Acustica heeft een uitgebreid aanbod met verschillende vleugels, maar een betere prijs/kwaliteitsverhouding ga je niet vinden.

De H. Mayer vleugel beschikt over een zachte romantische toon en is daardoor een waar genot voor het oor. De vleugel maakt het mogelijk om mooie muziek te produceren, daarnaast zorgt de zwarte hoogglans kleur en hoogwaardige afwerking ervoor dat deze vleugel zeer goed in een modern interieur past. Familie, vrienden en kennissen zullen onder de indruk zijn van de mogelijkheden van dit instrument!

 

Deze vleugel kopen?

Deze vleugel wordt in opdracht van een particulier door ons verkocht. Garanties en nazorg worden verleent door Acustica bv. De prijs van deze H. Mayer vleugel is inclusief 5 jaar garantie op het stemblok, 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar omruilgarantie. Naast de diverse garanties biedt Acustica nu ook tijdelijk 1x een gratis stembeurt en 1x een transport, begane grond. Interesse om deze vleugel te bewonderen? Neem contact met ons op via 076 – 560 2423 of kom langs in onze showroom te Breda.