Transport piano en vleugel

Transport AcusticaPiano of vleugel verhuizen?

Wil je je piano of vleugel verhuizen? Het is dan erg verstandig om dit door een gespecialiseerd piano- en vleugel transportbedrijf te laten doen. Zij weten precies hoe een piano of vleugel mag worden vervoerd. Een gemiddelde piano weegt tussen de 200 – 300 kilo. Een gemiddelde vleugel zit tussen de 350 en 550 kilo. Het is met zulke gewichten haast onmogelijk om de verhuizing op een goede manier zelf uit te voeren.

Het uitbesteden van de verhuizing van je piano of vleugel heeft daarbij nog het voordeel dat je instrument tijdens het transport ook verzekerd is. Het zou uiteraard zonde zijn als er beschadigingen ontstaan die je uiteindelijk veel geld gaan kosten. Acustica piano’s en vleugels kan je kostbare instrument verhuizen. We beschikken over een speciale vrachtwagen inclusief vakmensen.

 

Tarieven transport

In de onderstaande tabel zie je de tarieven voor piano- en vleugeltransport. Is er een transport buiten Breda nodig? Dit is ook zeker mogelijk. De prijs hiervan is opvraagbaar.

Piano transport Breda

Afspraak maken
 

Belangrijk: acclimatisatie na verhuizing

Na de verhuizing is het belangrijk dat de piano of vleugel aan de nieuwe omgeving kan wennen. De luchtvochtigheid in het ene huis is anders dan in het andere huis. Hierdoor zal het instrument binnen 4 weken flink ontstemmen. Het is belangrijk om tussen 4 – 6 weken je piano te laten stemmen, wacht hier dan ook niet te lang mee.