Gerswhin occ. piano

Korting €300
Gershwin piano

Gerswhin

Gerswhin occ. piano

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.30m hoog
  • Japans
  • Mahonie hoogglans

 2.650,00

Gerswhin piano

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Gerswhin

Kleur

Mahonie hoogglans

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.30m hoog, Japans, Mahonie hoogglans

Gerswhin | tweedehands piano

Gerswhin piano kopen? Deze in Mahonie uitgevoerde Gershwin piano is destijds speciaal gebouwd voor de Noord-Amerikaanse markt. In de Verenigde Staten was er in de jaren 70-80 erg veel vraag naar relatief grote piano’s uitgevoerd in edele houtsoorten. Deze Gershwin is uitgevoerd in rood Mahonie. De piano is van erg mooie kwaliteit. De prijs van de piano is bijzonder gunstig. De prijs/kwaliteitsverhouding is dus echt uitstekend. Interesse gewekt? De piano is te bewonderen in de showroom van Acustica aan de Korte Huifakkerstraat 2 in Breda. Kom zeker kijken en vooral ook luisteren naar deze hoge piano.

Gerswhin piano: silent systeem

Deze piano komt uit de Higashinihon pianofabriek in Nagoya. Men had ook een fabriek in Hamamatsu, waar ook Atlas. Kawai en Yamaha hun piano’s bouwde. De Gerswin fabriek produceerde o.a. ook het merk Barock.

In deze piano kunnen we ook een silentsysteem inbouwen. Dit systeem maakt het mogelijk om stil piano te spelen. De silent piano is een perfecte combinatie van moderne elektronica en klassieke pianotechniek. Het systeem maakt het mogelijk om overal en op ieder moment van de dag te spelen. Huisgenoten kunnen gewoon TV blijven kijken, kinderen slapen door en je bent de buren nooit tot last. Ervaar zelf dit gevoel van vrij musiceren. Het systeem kan vrijwel in iedere akoestische piano (vanaf 115cm) worden ingebouwd. U bent welkom om te komen kijken naar deze of een andere piano uit ons uitgebreide piano assortiment.

 

Specificaties:

Merk: Gerswhin
Serienummer: 16493
Afmetingen: 1.30m hoog & 1.52m breed
Afwerking: mahonie hoogglans
Land van herkomst: Japan, maar voor de U.S. gebouwd.