Yamaha U1 | 100% renovated

Korting €245
Upright-U1

Yamaha

Yamaha U1 | 100% renovated

Levertijd: In productie

  • 1.21m hoog
  • Gerenoveerd
  • Heldere toon

 3.995,00  3.750,00

Uitverkocht

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Yamaha

Model

U1

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In productie

Eigenschappen

1.21m hoog, Gerenoveerd, Heldere toon

Een piano kopen? De Yamaha U1 zou zomaar een zeer goede kandidaat kunnen zijn! Yamaha bestaat al sinds 1887. Oprichter Tarakusu Yamaha bouwde aan het begin alleen maar harmoniums, maar in het jaar 1900 begon hij ook met het bouwen van piano’s. Sinds 1900 is Yamaha behoorlijk uitgegroeid en momenteel heeft Yamaha 6 miljoen piano’s geproduceerd.

De meest geliefde modellen van Yamaha zijn de Yamaha U1 (121cm hoog) en de Yamaha U3 (131cm hoog). Beide piano’s zijn zeer helder en hebben een sprankelende klank en lichte aanslag. De kwalitatief hoogstaande materialen en de degelijke bouw zorgen ervoor dat de Yamaha U1 echt de moeite waard is om eens te bekijken. De technici van Acustica zijn hard aan het werk geweest om deze piano weer in uitstekende staat te laten functioneren. Het mechaniek is volledig gereviseerd, de piano heeft een nieuwe laklaag gekregen, maar ook de zangbodem is opnieuw gelakt. Interesse? Bezoek onze showroom aan de Korte Huifakkerstaat 2 te Breda.
De Yamaha U1 is zo populair, omdat de piano over een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding beschikt. Deze piano kost €3995 en daar krijgt u een zeer degelijk instrument voor terug. De zwarte hoogglans laklaag is zeer professioneel aangebracht en niet alleen de laklaag, maar ook het design van de piano zijn een genot voor het oog. De Yamaha U1 zit technisch uitstekend in elkaar. De lichte speelaard van het mechaniek en het heldere en dynamische geluid van de piano zorgen ervoor dat deze piano vooral onder Jazz-pianisten erg goed scoort.
* Let op: momenteel uitverkocht, piano wordt binnenkort verwacht. Bel voor de levertijd naar 076-5602423

Optioneel: Silent systeem inbouwen

Silent piano in Yamaha U1 inbouwen

De Yamaha U1 piano kan makkelijk worden uitgebreid met een Silent Systeem. Het systeem kan in vrijwel elke akoestische piano (vanaf 115 cm) worden ingebouwd. Het silent systeem maakt het mogelijk om overal en op elk moment van de dag te spelen. Je huisgenoten kunnen gewoon tv kijken, kinderen kunnen gewoon door blijven slapen en je buren klagen niet meer, ideaal!

Het silent systeem maakt het ook mogelijk op muziek op te nemen, effecten toe te voegen en de aanslaggevoeligheid aan te passen. Een silent systeem laten inbouwen kost €1.500, maar het is een uitstekende (waardeverhogende) toevoeging voor elk instrument!

Onderhoud

Het is ook goed om te weten dat het belangrijk is om het instrument 2x per jaar te laten stemmen door een erkende pianostemmer (aangesloten bij de VvPN Vereniging voor Pianotechnici Nederland). Naast het stemmen van de instrumenten is het verstandig om 1 keer in de 10 jaar een kleine of grote onderhoudsbeurt uit te laten voeren. De piano wordt helemaal nagekeken, schoongemaakt, hamers worden geschuurd en geïntoneerd, het mechaniek wordt afgeregeld, viltjes worden vervangen waar nodig etc.

Hoe zit het met de prijs?

De prijsopbouw van deze piano bevat ook:
  • 10 jaar garantie op het stemblok
  • 10 jaar garantie op het frame
  • 2 jaar omruilgarantie
  • 1x gratis stembeurt
  • 1x transport begane grond

Contact opnemen met Acustica?

Bij Acustica Piano’s & Vleugels in Breda koop je deze gebruikte piano tegen een zeer scherpe prijs. Wij bieden op dit product dan ook de laagste prijsgarantie. Zie je een andere gebruikte U1 met een vergelijkbare technische conditie, tegen een lagere prijs? Wij betalen het verschil. Let op: huren of afbetalen is bij deze deal niet mogelijk!

Interesse in deze Yamaha U1? Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via 076-5602423. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!