Yamaha “U3” | tweedehands

Yamaha U3 zwart

Yamaha

Yamaha “U3” | tweedehands

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.31m hoog
  • Fijne speelaard
  • Hardware: messing

 3.950,00

Yamaha U3 zwartYamaha U3 zwart

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Yamaha

Model

U3

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.31m hoog, Fijne speelaard, Hardware: messing

Yamaha U3

De Yamaha U3, 131cm hoog, is het hoogste model van Yamaha. In het hoge segment is de U3 jarenlang de meest verkochte piano ter wereld geweest. De Yamaha U3 is lange tijd een populair model voor muziekscholen, professionele muzikanten en de serieuze thuis-pianist geweest. De hoge Yamaha U3 geniet een grote bekendheid en een heeft een goede reputatie. De speelaard van het mechaniek is licht en wordt door vele pianisten als prettig omschreven.

Serienummer: 602562
Land van Herkomst: Japan

Optioneel – Silent Systeem

De Yamaha U3 piano kan door de technici van Acustica makkelijk worden uitgebreid met een Silent Systeem. Het systeem kan in vrijwel elke akoestische piano (vanaf 115 cm) worden ingebouwd. Het silent systeem maakt het mogelijk om overal en op elk moment van de dag te spelen. Je huisgenoten kunnen gewoon tv kijken, kinderen kunnen gewoon door blijven slapen en je buren klagen niet meer, ideaal!

Het silent systeem maakt het ook mogelijk op muziek op te nemen, effecten toe te voegen en de aanslaggevoeligheid aan te passen. Een silent systeem laten inbouwen kost €1.500, maar het is een uitstekende (waardeverhogende) toevoeging voor elk instrument!

Meer weten? Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. *Vraag naar het serienummer van deze piano.

Lees meer over Yamaha akoestische piano’s