Piano kopen in Breda

piano kopen in BredaPiano kopen in Breda?

Woon je in Breda en omgeving en heb je interesse om een piano of vleugel te kopen? Kom langs bij pianowinkel Acustica op de Korte Huifakkerstraat 2, 4815 PS Breda. Acustica hoort tot de beste pianowinkels van Nederland en werkt alleen maar met topmerken zoals Roland, Pearl River, SauterKayserburg, Hermann Jacobi etc.

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel en we zullen er alles aan doen om je het beste advies en begeleiding te geven. Zo weet je zeker dat je een fijn muziekinstrument geleverd kunt krijgen. Acustica levert niet alleen in Breda, maar ook in Galder, Teteringen, Ulvenhout, Bavel, Chaam, Gilze Rijen, Terheijden, Wagenburg, Strijbeek, Made, Hooge Zwaluwe, Etten-Leur, Prinsenbeek, Zevenbergen, Rijsbergen, Zundert, Wernhout en Achtmaal.

Bekijk hier onze collectie

 

 

Waarom een piano of vleugel bij Acustica kopen?

Innnovatief is Acustica zeker, want één van de betere uitvindingen is het silent systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om geruisloos piano te kunnen spelen. Stel je hebt om 12 uur ’s avonds zin om nog een stuk te spelen? Geen probleem met het silent systeem! Het silent systeem kan eenvoudig worden ingebouwd en het is vervolgens mogelijk om hier jarenlang plezier van te hebben. Het silent systeem is niet het enige innovatieve van Acustica. Het is ook mogelijk om een QRS-systeem in te laten bouwen. Het QRS-systeem maakt het mogelijk om je muziekinstrument uit zichzelf te laten spelen. Geïnteresseerd? Navigeer dan naar ‘zelf spelende piano’.

Een ander aspect waar Acustica goed op weet te scoren is klantvriendelijkheid. Klantvriendelijkheid staat altijd op de eerste plaats en onze adviseurs staan altijd voor je klaar. Zodra je de showroom binnenloopt zal je gelijk met Brabantse gezelligheid worden ontvangen. Gesproken over de showroom, wist je dat Acustica maar liefst 150 – 200 verschillende piano’s en vleugels op voorraad heeft staan?

 

 

Piano huren of op afbetaling kopen

Wist je dat wij het ook mogelijk maken om een piano te huren of op afbetaling te kopen? Wij vinden het belangrijk dat er meerdere mogelijkheden worden geboden om deze leuk hobby uit te kunnen oefenen. Een piano huren is al mogelijk vanaf €300,- per jaar (inclusief transport en stembeurt). Als je bijvoorbeeld nog niet zeker weet of je na een jaar nog steeds met plezier wilt piano spelen, is een huurkoop constructie een hele verstandige keuze. Na de huurperiode van 12 maanden is het eventueel mogelijk om de piano te kopen. De gemaakte huurkosten worden vervolgens in mindering gebracht op de aankoopprijs.

We begrijpen dat het kopen van een piano of vleugel best een investering is. Met ons piano4all plan is het mogelijk om in maximaal 60 termijnen, tegen 0% rente af te betalen. Meer weten? Navigeer dan naar ‘piano op afbetaling kopen’.

 

 

Onderhoud

Nadat je een piano of vleugel hebt gekocht is het belangrijk om het instrument regelmatig te onderhouden. We beschikken over diverse ervaren pianostemmers en pianotechnici en hebben jarenlange ervaring met het stemmen van piano’s en vleugels. Het is aan te raden om minimaal 2x per jaar je instrument te stemmen. De kosten van een stembeurt liggen bij ons op €75,- voor de regio Breda. Naast het stemmen van je instrument zijn we ook gespecialiseerd in het afregelen en onderhouden. De kosten voor het afregelen liggen op €65,- per uur. Meer weten over stemmen en afregelen? Navigeer dan naar ‘piano stemmen’

 

 

Piano of vleugel kopen in Breda en omgeving?

Acustica levert piano’s en vleugels in Breda, maar dit doen we ook in Strijbeek, Galder, Ulvenhout, Bavel, Chaam, Gilze Rijen, Wernhout, Zundert, Teteringen, Terheijden, , Achtmaal, Prinsenbeek, Wagenburg, Rijsbergen, Made, Hooge Zwaluwe, Etten-Leur en Zevenbergen. Ons doel is altijd om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Door goede contacten te hebben in de pianowereld en het voeren van de beste merken ter wereld, maken wij het al sinds 1983 mogelijk om de beste kwaliteit te waarborgen.

 

 

Meer weten over Acustica?

Acustica is in 1983 opgericht door Huub Dijkmans. Hij startte zijn eerste muziekwinkel vanuit de overtuiging dat een klant zelf moet kunnen kiezen welke piano hij/zij wil. Door op een professionele manier advies en begeleiding te geven is het mogelijk om voor de klant de best mogelijke piano of vleugel te kunnen verstrekken. Acustica beschikt over een prachtige showroom met piano’s en vleugels van de beste kwaliteit. Het is erg slim om langs te komen, omdat je zo zelf kunt zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Interesse om vrijblijvend langs te komen? Bel ons op 076-5602423 of neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier. U bent altijd van harte welkom.

 

 

Contact opnemen met Acustica?

Interesse om langs te komen? Of heeft u een vraag over een bepaald onderwerp? Contact opnemen is ook mogelijk via het onderstaande contactformulier.