Elke donderdag koopavond van 13.30uur tot 21.00uur.

Piano kopen in Zeeland

Waarom Acustica?

 • 1000 m2 showroom
 • 100% omruilgarantie
 • 10 jaar garantie
 • 0% gespreid betalen
 • Tweedehands Yamaha piano’s
 • Gratis voor de deur parkeren
 • Aangesloten bij de NPMB
 • Aangesloten bij de VvPN
 • Erkend leerbedrijf
 • Veilig online betalen iDeal
 • Brabantse gastvrijheid

Veilig betalen


Piano kopen in Zeeland en omgeving?

Een piano of vleugel kopen is een heel spannend moment. Als muziekliefhebber is het belangrijk dat je het instrument kiest dat het beste bij al je wensen past. De professionals van Acustica kunnen je uitstekend op weg helpen bij het kiezen van het juiste instrument.

Acustica levert piano’s en vleugels in Zeeland en omgeving. Denk hierbij aan plaatsen zoals: Middelburg, Arnemuiden, Terneuzen, Vlissingen, Goes, Domburg, Schouwe-Duiveland, Tholen, Westkapellen, Oostkapelle, Serooskerke, Vrouwenpolder, Haamstede, Nieuwerkerk, Oost-Souburg, Heinkenszand, ‘s Gravenpolder, Kruiningen, Kattendijke, Kamperland, Kortgene, Zierikzee, Nieuwerkerk, Renesse, Brouwershaven, Kapelle, Hulst, Reimerswaal, Borssele, Sluis en Veere. Acustica heeft meerdere klanten in Zeeland zitten en onze technici weten de weg in deze regio dan ook goed te vinden.

Piano of vleugel kopen? Ontdek ons assortiment!

 

Waarom Acustica?

Acustica is al sinds 1983 actief in de muziekwereld. Het klant- en servicegerichte familiebedrijf is door eigenaar Huub Dijkmans opgericht. Acustica BV is één van de meest veelzijdige pianobedrijven van Nederland en België en is dealer van diverse unieke piano- en vleugelmerken. In de showroom tref je een unieke collectie van nieuwe en gerestaureerde piano’s & vleugels aan. Met ruim 150 tot 200 verschillende modellen op voorraad ben je er als pianoliefhebber zeker van dat je het juiste instrument dat bij al je wensen past gaat vinden.

Het leuke van Acustica Piano’s en Vleugels in Breda is dat er continu nieuwe innovaties plaatsvinden. Het is sinds kort bijvoorbeeld mogelijk om een akoestische piano geluidloos te laten spelen. Het silent systeem maakt het mogelijk om op ieder moment van de dag piano te spelen, zonder dat je hier iemand mee tot last bent. Het systeem kan in iedere moderne piano worden ingebouwd door de pianotechnici van Acustica.

Naast het silent systeem is het ook mogelijk om een QRS-systeem te laten inbouwen. Het QRS-systeem maakt het mogelijk dat je piano of vleugel volledig uit zichzelf kan spelen. De pianotechnici van Acustica hebben net zoals bij het silent systeem veel ervaring met het installeren van dit systeem. Ze willen maar al te graag aan de slag om de upgrades op je instrument uit te voeren.


 

Contact opnemen met Acustica?

Interesse om de verschillende piano’s en vleugels van Acustica te bekijken? Kom eens een kijkje nemen in onze uitgebreide showroom. Het is altijd mogelijk om al onze mooie instrumenten te bekijken. Neem contact op via 076-5602423. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen.

In Zeeland leveren we o.a. aan: Arnemuiden, Borssele, Brouwershaven, Domburg, Goes, Haamstede, Heinkenszand, ‘s Gravenpolder, Hulst, Kamperland, Kapelle, Kattendijke, Kortgene, Kruiningen, Middelburg, Nieuwerkerk, Oost-Souburg, Oostkapelle, Renesse, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Serooskerke, Sluis, Terneuzen, Tholen, Veere, Vlissingen, Vrouwenpolder, Westkapelle en Zierikzee.


"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.