Bechstein model A – 180 gerestaureerd

Korting €6000
Bechstein

Bechstein

Bechstein model A – 180 gerestaureerd

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.80m lang
  • Ivoren klavierbeleg
  • Nieuwe laklaag

€ 32.500,00 € 26.500,00

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Bechstein

Model

79274

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.80m lang, Ivoren klavierbeleg, Nieuwe laklaag

Productbeschrijving

Deze Bechstein vleugel is een genot voor het oor en oog! De vleugel is 1,80m lang en is daardoor in staat om een zeer mooi en zuiver geluid te produceren. Deze Bechstein vleugel heeft een warme en dynamische toon. Hij ziet er zeer professioneel uit en de kwaliteit kan niet beter! Als je een pianoliefhebber bent, is deze Bechstein vleugel een echte aanrader!

Het team van Acustica heeft veel tijd en energie in de restauratie van deze vleugel gestopt. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat, want de restauratie van deze Bechstein vleugel is perfect gelukt! Het instrument klinkt erg mooi (typisch Bechstein, warm en dynamisch) en is fantastisch afgewerkt . Het meubel is 100% in Art Deco stijl uitgevoerd. Echt een juweel om te zien en om te horen. De speelaard is ook zeer professioneel. We mogen met trots stellen dat dit een zeer geslaagde restauratie betreft. U bent van harte welkom om dit unieke instrument te komen bekijken en beluisteren. U zult versteld staan van het resultaat en van de uitstraling.

 

Wat krijg je voor deze prijs?

De prijs van het instrument is inclusief 5 jaar garantie op het stemblok, 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar omruilgarantie. Tevens krijg je 2 gratis stembeurt en een gratis transport (mits de vleugel op de begane grond kan worden geplaatst). We kunnen je garanderen dat deze Bechstein vleugel je niet gaat teleurstellen!