Pearl River GP-160


Pearl River

Pearl River GP-160

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • Hoogglans zwart
  • Nieuw
  • Tweedehands

 10.950,00

Specificaties

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Merk

Pearl River

Eigenschappen

Nieuw, Hoogglans zwart, Tweedehands

Pearl River GP-160

Pearl River heeft de grootste pianofabriek ter wereld. De fabriek produceert makkelijk 140.000 piano’s en vleugels per jaar. Ze produceren ook voor topmerken zoals Yamaha en Steinway & Sons. Daarnaast bouwen ze ook een eigen merk: Pearl River. Deze Pearl River GP-160 is een mooie perfect afgewerkte kleine vleugel met een lengte van 160cm. De toon is vol en warm. Het serienummer van deze vleugel is: 1783890. De vleugel is met een leeftijd van 6 jaar nog zeer jong. Het bouwjaar is juli 2015.

Deze Pearl River vleugel behoort tot één van de best verkochte vleugels ter wereld. De vleugel is opgebouwd uit eerste klas componenten zoals een massieve zangbodem, Duitse hamerkoppen en Duitse besnaring. De toepassing van deze materialen draagt bij aan het succes van de Pearl River vleugels.

De prijs van deze vleugel is €10.950. Voor dit bedrag krijgt u een vleugel die zich in uitstekende conditie bevindt. Profiteer daarnaast ook van diverse garanties. Denk aan: 5 jaar garantie op stemblok, 5 jaar garantie op het frame, 2 jaar omruilgarantie, 1x een gratis stembeurt en 1x transport, begane grond.

Pearl River GP-160

 

 

Contact opnemen met Acustica?

Heb je interesse om deze vleugel te kopen? Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via 076-5602423. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.