Elke donderdag koopavond van 13.30uur tot 21.00uur

Pearl River GP-150 | Zelfspelend

Waarom Acustica?

 • 1000 m2 showroom
 • 100% omruilgarantie
 • 10 jaar garantie
 • 0% gespreid betalen
 • Tweedehands Yamaha piano’s
 • Gratis voor de deur parkeren
 • Aangesloten bij de NPMB
 • Aangesloten bij de VvPN
 • Erkend leerbedrijf
 • Veilig online betalen iDeal
 • Brabantse gastvrijheid

Veilig betalen

Pearl River, QRS

Pearl River GP-150 | Zelfspelend

Levertijd: Bellen voor levertijd

 • Baby vleugel
 • QRS Systeem
 • Zelfspelend instrument

 17.995,00

Specificaties

Conditie

Nieuw

Merk

Pearl River, QRS

Model

GP150 met QRS, Zelfspelende vleugel

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

Bellen voor levertijd

Eigenschappen

Baby vleugel, QRS Systeem, Zelfspelend instrument

QRS Systeem


QRS Logo

Pearl River “GP150” met QRS Systeem 

De GP150 vleugel van Pearl River is voorzien van een QRS Systeem. Of makkelijker gezegd, een zelfspelende vleugel dus. Door middel van dit systeem is het mogelijk om de vleugel uit zichzelf te laten spelen. Het zelfspelende systeem is erg eenvoudig in gebruik. Je maakt verbinding met de vleugel door middel van je mobiele apparaat, zoals een iPhone of tablet. Vervolgens selecteer je een nummer uit de lijst en drukt op play. Van Chopin tot aan Alicia Keys, van Rachmaninov tot aan Coldplay. Met QRS is het mogelijk om de vleugel al je favorieten te laten afspelen.


QRS Systeem

Het QRS systeem is een uniek systeem in de pianowereld. Door middel van dit systeem speelt de vleugel geheel uit zichzelf. Zelfs de toetsen bewegen “live” mee. Het is prachtig om te horen, maar ook prachtig om te zien. De vleugel komt tot leven. De mogelijkheid om mee te spelen met het zelfspelende systeem is ook mogelijk. Het instrument blijft gewoon volledig bespeelbaar. De speelaard in uw instrument blijft onveranderd. Het blijft dezelfde kwaliteit behouden. In het mechaniek worden verder ook geen aanpassingen gedaan. En dus, de afstelling van het mechaniek blijft intact.

Maar hoe werkt het dan wel? Er worden zogeheten “plungers” ingebouwd onder de toetsen van het instrument. Het systeem bevind zich dus voornamelijk onder de vleugel. De plungers duwen de toetsen omhoog. Het mechaniek word hierdoor volledig in werking gezet en eindigt uiteindelijk met de hamer die tegen de snaar slaat. De plungers zijn een technisch hoogstandje. Door de speciale techniek zijn de plungers ook dynamisch inzetbaar. Ze kunnen een hele zachte toon produceren, maar ook een krachtige toon. En uiteraard, ook alle opties tussen zacht en hard.

De muziek-bibliotheek van QRS is enorm groot. De bibliotheek heeft 3 soorten muziek beschikbaar. “Piano Only”, “Concert Series” en “Sync Along Series”. Onder de vleugel zit een ingebouwde muziekbox, bij de “Series” komt deze box van pas. Zo zingt bijvoorbeeld Adele mee met haar nummers, inclusief de instrumentale muziek. De piano vult haar aan. Maar ook bij klassieke muziek is de box aanwezig. Een volledig orkest wordt actief op de achtergrond, een prachtige aanvulling op het pianospel. Een aanrader van Acustica zijn de jazz arrangementen, de piano wordt aangevuld met een jazz trio.


Amazon Echo QRSHey, Alexa!

Amazon Echo/Dot is de nieuwste gadget op de markt en nu ook beschikbaar met het QRS systeem. Met deze gadget is het mogelijk om de vleugel te bedienen door middel van.. je stem. Geen mobiel apparaat meer nodig. Het is mogelijk om het volume aan te passen van de vleugel, puur door het te vragen aan “Alexa”. Maar ook een ander nummer afspelen of doorspoelen is mogelijk. “Hey Alexa, next song please” en het volgende nummer begint met spelen. Het QRS systeem is het allereerste systeem waarbij dit mogelijk is. Inmiddels is het QRS te bedienen met mobiel, tablet, laptop en smartwatch. En nu dus ook met “Hey, Alexa!”.


Prijs is inclusief:

– Pearl River GP150 vleugel
– QRS Systeem, met Pianomation III (de meest recente soft- en hardware)
– 1 jaar onbeperkt toegang tot de bibliotheek van QRS music
– 10 jaar garantie op het stemblok van de vleugel
– 10 jaar garantie op het frame van de vleugel
– 1x gratis transport en stembeurt
– 1x gratis installatie van het QRS systeem (op locatie)


Meer te weten komen over QRS Technologies?

Acustica is groot voorstander van het QRS systeem en dat al sinds het begin. Het is een vernieuwend systeem maar vooral ook een verbluffend systeem. Acustica Piano’s en Vleugels in Breda is gespecialiseerd in het inbouwen van het QRS-systeem in een piano of vleugel.

Lees hier meer >