Elke donderdag koopavond van 13.30uur tot 21.00uur.

Waarom Acustica?

 • 1000 m2 showroom
 • 100% omruilgarantie
 • 10 jaar garantie
 • 0% gespreid betalen
 • Tweedehands Yamaha piano’s
 • Gratis voor de deur parkeren
 • Aangesloten bij de NPMB
 • Aangesloten bij de VvPN
 • Erkend leerbedrijf
 • Veilig online betalen iDeal
 • Brabantse gastvrijheid

Veilig betalen

Roland

Roland FP-10

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

 • Ideale studiepiano
 • Nieuwe technologie

 425,00

Specificaties

Kleur

Zwart

Merk

Roland

Conditie

Nieuw

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

Ideale studiepiano, Nieuwe technologie

Roland Corporation is een toonaangevende producent en distributeur van elektronische muziekinstrumenten; waaronder keyboards en synthesizers, gitaarproducten, elektronische percussie, versterkers, digitale opnameapparatuur, audioprocessors en multimediaproducten. Met meer dan 40 jaar ervaring op het vlak van de ontwikkeling van muziekinstrumenten, bepaalt Roland wereldwijd de standaard van de muziektechnologie.

Roland kondigt de FP-10 Digital Piano aan. Een nieuw instapinstrument met eersteklas geluid en groot speelcomfort. De FP-10 is voorzien van de alom geprezen pianoklanken van Roland, en een expressief klavier met 88 verzwaarde toetsen. Dat zorgt voor topprestaties die voordien niet mogelijk waren in deze prijsklasse. Het draagbare ontwerp maakt het instrument makkelijk verplaatsbaar, terwijl je dankzij de ingebouwde stereoluidsprekers en de hoofdtelefoonaansluiting eender waar en wanneer kunt spelen. De FP-10 is ideaal voor zowel gemotiveerde pianoleerlingen als voor gevorderde pianisten die een draagbaar instrument nodig hebben voor optredens, lesgeven en om thuis op te spelen.

Interesse in deze piano? Neem contact op met Acustica Piano’s & Vleugels

 

FP-30 vs FP-10

Rolands populaire FP-30 Digital Piano is een onbetwiste hit onder muzikanten, met meer dan 150.000 verkochte instrumenten sinds de release in 2016. De FP-10 erft tal van belangrijke features van de FP-30 en plaatst ze in een nog beter draagbaar en betaalbaar design. De SuperNATURAL Piano-technologie levert een rijk, dynamisch geluid. Dat biedt een solide basis om te leren; gekoppeld aan een gedetailleerde articulatie en respons die ook de meest ervaren spelers tevreden stelt. Het PHA-4 Standard klavier vormt de perfecte aanvulling: met progressieve hamermechaniek, escapement, en Ivory Feel-toetsen die je ook terugvindt in de high-end huiskamerpiano’s van Roland.

 

Plezier en productiviteit

Dankzij zijn moderne digitale engine gaat de FP-10 veel verder dan een akoestische piano, en geeft hij nog meer plezier en productiviteit aan speelsessies. Niet-pianogeluiden als orgels, strijkers en jazz scat laten je toe om verschillende muziekstijlen te spelen, terwijl de ingebouwde metronoom altijd paraat staat om aan je timing te werken. De Twin Piano-modus elimineert de sleur van eenzame oefeningen, en ondersteunt het naast elkaar spelen met een duetpartner of leraar binnen hetzelfde notenbereik. Deze en andere functies kunnen nog interactiever worden bediend via de Piano Partner 2-app voor iOS- en Android-toestellen. De FP-10 bevat ook Bluetooth-MIDI-ondersteuning, waardoor pianisten draadloos MIDI-tracks kunnen opnemen in muziekproductie-apps zoals Apple’s GarageBand en vele andere

 

FP-10 kopen?

Interesse om de FP-10 te kopen? Acustica Piano’s & Vleugels in Breda heeft een grote selectie digitale piano’s, akoestische piano’s en vleugels op voorraad. De FP-10 is ook bij Acustica uit te proberen en te bewonderen. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Korte Huifakkerstraat 2 in Breda.