Yamaha G3 | topkwaliteit

Yamaha vleugel G3

Yamaha

Yamaha G3 | topkwaliteit

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.83m lang
  • Japans
  • Topkwaliteit

 11.995,00

Yamaha G3Yamaha serienummerYamaha vleugel

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Yamaha

Model

G3

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.83m lang, Japans, Topkwaliteit

Yamaha kopen


Yamaha stemvork

Details vleugel

Merk: Yamaha
Lengte: 1.83m
Kleur: Hoogglans zwart
Serienummer: 2412387
Bouwjaar: 1977
Land van herkomst: Japan


Yamaha G3 vleugel kopen?

Interesse om een Yamaha G3 vleugel te kopen? Deze Yamaha G3 vleugel heeft een lengte van 1,83m en heeft als bouwjaar 1977, met serienummer 2412387. Deze G3 vleugel is volledig gepolijst en ook het mechaniek bevindt zich in topconditie. De vleugel heeft een helder klankkarakter dat zich perfect leent voor jazz-muziek. Maar ook pop- en klassiek komt prachtig tot zijn recht op deze vleugel. Het instrument staat voor u speelklaar in onze showroom. Laat één van onze verkoopmedewerkers u een demonstratie geven of bespeel het instrument zelf. U zult ervaren hoe fijn het klavier speelt en hoe mooi het instrument eruit ziet. 

Geschiedenis van Yamaha piano’s en vleugels

In 1897 richtte Yamaha de “Nippon Gakki Seizo” (muziekinstrumentenfabriek) op, die sinds het honderjarig bestaan in 1987 de productie voortzette onder de naam Yamaha Corporation. Naar voorbeeld van verschillende modellen uit de Verenigde Staten en met ondersteuning van een medewerker van de firma Bechstein ging in 1900 de eerste piano in serieproductie.

Rond het jaar 1950 volgde de fabricage van vleugels. In 1975 bereikte de productie zijn hoogtepunt met 393.000 verkochte piano’s en vleugels alleen in Japan. In 1966 opende het bedrijf een Europese Standplaats in Rellingen bij Hamburg.

Vleugel Huren | afbetalen

Bij Acustica in Breda is het niet mogelijk om vleugels van het merk Yamaha te huren. Wel kunt u kiezen voor ons Piano-4all-Plan. U kunt uw instrument tegen 0% rente afbetalen in maandelijkse termijnen. Lees onder het kopje ‘piano huren’ meer over ons Piano4all-plan of laat u vrijblijvend adviseren in de winkel. 

Garanties Yamaha G3 vleugel

Het is erg leuk om te weten dat Acustica Piano’s & Vleugels in Breda meerdere garanties biedt op deze piano. Zo krijgt u 5 jaar garantie op het frame, 5 jaar garantie op het stemblok en maar liefst 2 jaar omruilgarantie. Een gratis stembeurt en een gratis transport (mits er op de begane grond kan worden geleverd, zitten ook in deze prijs).

Interesse? Neem contact met ons op!