Piano-U1

Yamaha

Yamaha U1

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.21m hoog
  • Gerenoveerd
  • Japans

 3.650,00

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Yamaha

Model

U1

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.21m hoog, Gerenoveerd, Japans

Yamaha behoort tot de meest bekende fabrikanten van piano’s. Het best verkochte model van Yamaha is de U1. Deze piano behoort tot de U serie en is 121 cm hoog. Voor zeer lange tijd is deze piano de standaard keuze geweest voor muziekscholen, professionele muzikanten en de serieuze thuispianist. De Yamaha U1 heeft een zeer goede reputatie en bekendheid.
Yamaha werd opgericht in 1887 door Tarakusu Yamaha. In de beginjaren werden er alleen harmoniums gebouwd, maar in het jaar 1900 begon Yamaha ook met het bouwen van piano’s. Sinds 1900 is Yamaha behoorlijk uitgegroeid en momenteel heeft Yamaha 6 miljoen piano’s geproduceerd. De technici van Acustica zijn hard aan het werk geweest om deze piano weer in uitstekende staat te laten functioneren. Het mechaniek is volledig gereviseerd, de piano heeft een nieuwe laklaag gekregen, maar ook de zangbodem is opnieuw gelakt. Interesse? Bezoek onze showroom aan de Korte Huifakkerstaat 2 te Breda.
De Yamaha U1 is zo populair, omdat de piano over een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding beschikt. Deze piano kost €3650 (serienummer: 193965) en daar krijgt u een zeer degelijk instrument voor terug. De zwarte hoogglans laklaag is zeer professioneel aangebracht en niet alleen de laklaag, maar ook het design van de piano zijn een genot voor het oog. De Yamaha U1 zit technisch uitstekend in elkaar. De lichte speelaard van het mechaniek en het heldere en dynamische geluid van de piano zorgen ervoor dat deze piano vooral onder Jazz-pianisten erg goed scoort.

Silent systeem inbouwen?

In bijna alle piano’s kan een silent systeem ingebouwd worden. Dit systeem maakt het mogelijk om overal en op ieder moment van de dag te spelen. Huisgenoten kunnen gewoon TV blijven kijken, kinderen slapen door en je bent de buren nooit tot last. Ervaar zelf dit gevoel van vrij musiceren. Het systeem kan vrijwel in iedere akoestische piano (vanaf 115cm) worden ingebouwd.
De prijs voor het inbouwen is € 1.500,- (aanbieding) in combinatie met een piano uit onze showroom. Heb je bijvoorbeeld al een Yamaha piano en wil je graag een Yamaha silent piano? Dat kan! Wij bouwen het silent systeem in huidige piano in. Vraag een vrijblijvende offerte op.
Garantie Silent Systeem

Contact opnemen met Acustica?

Heb je interesse om deze piano te kopen? Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via 076-5602423. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!