Elke donderdag koopavond van 13.30uur tot 21.00uur

Yamaha | “U1” topinstrument

Waarom Acustica?

 • 1000 m2 showroom
 • 100% omruilgarantie
 • 10 jaar garantie
 • 0% gespreid betalen
 • Tweedehands Yamaha piano’s
 • Gratis voor de deur parkeren
 • Aangesloten bij de NPMB
 • Aangesloten bij de VvPN
 • Erkend leerbedrijf
 • Veilig online betalen iDeal
 • Brabantse gastvrijheid

Veilig betalen

Yamaha

Yamaha | “U1” topinstrument

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

 • 1.21m hoog
 • SN: 1347176
 • Topmodel Yamaha

Oorspronkelijke prijs was: € 4.250,00.Huidige prijs is: € 3.950,00.

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Yamaha

Model

U1

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

SN: 1347176, 1.21m hoog, Topmodel Yamaha

Yamaha piano U1 | tweedehands piano

Op zoek naar een prachtige tweedehands Yamaha U1? Wij hebben heel veel verschillende Yamaha U1 piano’s in ons assortiment. De piano’s zijn volledig gepolijst en zien eruit als nieuw. Ook het binnenwerk is 100% technisch in orde.
Deze piano, met serienummer: 1347176 bedraagt € 3950,-. Transport (begane grond) en gratis stembeurt zit erbij in. Ook krijgt u altijd op elke tweedehands Yamaha piano 10 jaar garantie op het frame en 10 jaar garantie op het stemblok. Wij kunnen deze garantie bieden, omdat de kwaliteit van Yamaha piano’s zeer hoog is. Technisch is het een topinstrument. De lichte speelaard en heldere klank maakt het plaatje compleet.

Nieuwsgierig geworden? Kom de Yamaha piano’s vrijblijvend uitproberen in onze showroom.

Uw buren of huisgenoten niet tot last zijn? Bouw een silent systeem in.

Het kan natuurlijk voorkomen dat de buren of huisgenoten last hebben van uw pianospel. Dat is zeer vervelend, maar dit probleem kan feilloos worden opgelost door een silent systeem in de piano te bouwen. Dit systeem maakt het mogelijk om op ieder gewenst moment van de dag piano te spelen. U zet het silent systeem aan, zet de hoofdtelefoon op en u bent niemand meer tot last. U kunt een silent piano altijd bij ons in de showroom uitproberen. Goed om te weten; het silent systeem kan in bijna elke piano worden ingebouwd (vanaf 115cm).

Tweedehands Yamaha kopen

De Yamaha U1 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een geweldige piano voor thuis. Dit is een hoogwaardig instrument dat al decennialang wordt geproduceerd en waarop veel pianisten vertrouwen vanwege de hoge kwaliteit van het geluid en de duurzaamheid van de piano.

Er zijn verschillende redenen waarom de Yamaha U1 de perfecte keuze is voor thuisgebruik. Het is gebouwd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de slijtage die het instrument in de loop der jaren zal ondergaan. Daarnaast heeft de Yamaha U1 een uitstekende toonhoogte en toonkwaliteit, waardoor het een perfecte keuze is voor de meest kritische pianisten.

Een ander groot voordeel van de U1 is dat het instrument zich goed leent voor verschillende stijlen muziek. Of je nu klassieke, jazz of popmuziek speelt, het instrument zal in elke stijl een uitstekende prestatie leveren. Dit komt door de nauwkeurige reactie van de toetsen en de hoge kwaliteit van het geluid dat de piano produceert.

Als je overweegt om een Yamaha U1 piano te kopen, is het belangrijk om te weten dat er veel verschillende modellen beschikbaar zijn. Sommige modellen kunnen nogal prijzig zijn, terwijl andere meer betaalbare opties bieden. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een tweedehands Yamaha U1 te kopen, wat een geweldige manier kan zijn om een hoogwaardig instrument te verkrijgen zonder de volle prijs te betalen. Of je nu een beginner of een ervaren pianist bent, de Yamaha U1 piano kan je jarenlang veel speelplezier bieden.

Afmetingen piano:

Hoogte: 121cm
Breedte: 150cm
Diepte: 60cm

Piano huren?

Bij Acustica is het ook mogelijk om deze Yamaha piano te huren. Dit kan een goed alternatief zijn als u niet zeker weet of u zoon/dochter – of wellicht u zelf – over een jaar nog steeds piano speelt. Onze huurkoop constructie is heel eenvoudig en u kunt de actuele prijzen bekijken onder het kopje ‘piano huren‘.
U huurt de Yamaha U1 piano voor 1 jaar. Na dat jaar is het mogelijk om de akoestische piano te kopen of gratis te retourneren. Koopt u de Yamaha U1 piano? Dan mag u alle gemaakte huurkosten in mindering brengen op de aanschaf van het instrument.

Waar komt het merk vandaan?

Alle U1, U2 en U3 piano’s worden in Japan gemaakt. Ook andere modellen zoals de UX, YUS etc. worden ook in Japan gemaakt. Er is een goedkopere lijn, de B-lijn, deze wordt in Indonesië gebouwd en heeft kwalitatief minder goede componenten. Bij ons in de showroom tref je voornamelijk de hoogstaand kwalitatieve Yamaha piano’s uit Japan aan.
In 1897 richtte Yamaha de ‘Nippon Gakki’ fabriek op (muziekinstrumenten fabriek). In 1987  werd de productie voortgezet onder de naam Yamaha Corporation. Yamaha is een van de bekendste namen in de piano wereld. Ze maken al heel lang zeer hoogstaande piano’s. Iets waar ze enorm trots op mogen zijn.

Piano uitproberen in onze showroom?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag op een Yamaha U1 piano spelen? Maak dan gauw een afspraak via 076-5602423 of kom vrijblijvend langs tijdens onze openingstijden. U bent van harte welkom.

De prijs is inclusief:

10 jaar garantie