Yamaha | “U1” topinstrument

Yamaha U1 zwart

Yamaha

Yamaha | “U1” topinstrument

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.21m hoog
  • Gerenoveerd
  • Topmodel Yamaha

€ 3.750,00

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Yamaha

Model

U1

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.21m hoog, Gerenoveerd, Topmodel Yamaha

Productbeschrijving

Yamaha U1 | 100% renovated

Op zoek naar een prachtige tweedehands Yamaha U1? Maar dan volledig gerenoveerd? Wij hebben heel veel verschillende Yamaha U1 piano’s op voorraad. Alle piano’s hebben een nieuwe laklaag en zijn van binnen gereviseerd. Het instrument ziet er als nieuw uit. De snaren zijn op een professionele manier gereinigd en de zangbodem opnieuw gelakt.  Nieuwprijs van een Yamaha U1 ligt rond de € 11.200,-.
Deze piano, met serienummer: 1946579 bedraagt € 3750,-. Transport (begane grond) en gratis stembeurt zit erbij in. Ook krijgt u altijd op elke tweedehands Yamaha piano 10 jaar garantie op het frame en 10 jaar garantie op het stemblok. Wij kunnen deze garantie bieden, omdat de kwaliteit van Yamaha piano’s zeer hoog is. Technisch is het een topinstrument. De lichte speelaard en heldere klank maakt het plaatje compleet.
Nieuwsgierig geworden? Kom de Yamaha piano’s vrijblijvend uitproberen in onze showroom.
Lees meer over Yamaha akoestische piano’s

Uw buren of huisgenoten niet tot last zijn?

Het kan natuurlijk voorkomen dat de buren of huisgenoten last hebben van uw pianospel. Dat is zeer vervelend, maar dit probleem kan feilloos worden opgelost door een silent systeem in de piano te bouwen. Dit systeem maakt het mogelijk om op ieder gewenst moment van de dag piano te spelen. U zet het silent systeem aan, zet de hoofdtelefoon op en u bent niemand meer tot last. U kunt een silent piano altijd bij ons in de showroom uitproberen. Goed om te weten; het silent systeem kan in bijna elke piano worden ingebouwd (vanaf 115cm).

Afmetingen piano:

Hoogte: 121cm
Breedte: 150cm
Diepte: 60cm

De prijs is inclusief: