Yamaha | “U1” topinstrument

Yamaha U1 zwart

Yamaha

Yamaha | “U1” topinstrument

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.21m hoog
  • Gerenoveerd
  • Topmodel Yamaha

 3.750,00

Yamaha U1 zwart

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Yamaha

Model

U1

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.21m hoog, Gerenoveerd, Topmodel Yamaha

Yamaha U1

Op zoek naar een prachtige tweedehands Yamaha U1? Wij hebben heel veel verschillende Yamaha U1 piano’s op voorraad. Deze piano is volledig gepolijst en ziet eruit als nieuw. Ook het binnenwerk is 100% technisch in orde.
Deze piano, met serienummer: 1730241 bedraagt € 3750,-. Transport (begane grond) en gratis stembeurt zit erbij in. Ook krijgt u altijd op elke tweedehands Yamaha piano 5 jaar garantie op het frame en 5 jaar garantie op het stemblok. Wij kunnen deze garantie bieden, omdat de kwaliteit van Yamaha piano’s zeer hoog is. Technisch is het een topinstrument. De lichte speelaard en heldere klank maakt het plaatje compleet.
Nieuwsgierig geworden? Kom de Yamaha piano’s vrijblijvend uitproberen in onze showroom.
Lees meer over Yamaha akoestische piano’s

Uw buren of huisgenoten niet tot last zijn?

Het kan natuurlijk voorkomen dat de buren of huisgenoten last hebben van uw pianospel. Dat is zeer vervelend, maar dit probleem kan feilloos worden opgelost door een silent systeem in de piano te bouwen. Dit systeem maakt het mogelijk om op ieder gewenst moment van de dag piano te spelen. U zet het silent systeem aan, zet de hoofdtelefoon op en u bent niemand meer tot last. U kunt een silent piano altijd bij ons in de showroom uitproberen. Goed om te weten; het silent systeem kan in bijna elke piano worden ingebouwd (vanaf 115cm).

Afmetingen piano:

Hoogte: 121cm
Breedte: 150cm
Diepte: 60cm

De prijs is inclusief: