Elke donderdag koopavond van 13.30uur tot 21.00uur

Waarom Acustica?

 • 1000 m2 showroom
 • 100% omruilgarantie
 • 10 jaar garantie
 • 0% gespreid betalen
 • Tweedehands Yamaha piano’s
 • Gratis voor de deur parkeren
 • Aangesloten bij de NPMB
 • Aangesloten bij de VvPN
 • Erkend leerbedrijf
 • Veilig online betalen iDeal
 • Brabantse gastvrijheid

Veilig betalen

Yamaha

Yamaha U1E

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

 • 1.21m hoog
 • Japans
 • SN: 507138

Oorspronkelijke prijs was: € 3.650,00.Huidige prijs is: € 3.450,00.

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Yamaha

Model

U1

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

SN: 507138, 1.21m hoog, Japans

Acustica Piano’s & Vleugels heeft een nieuwe container instrumenten uit Japan binnen gekregen. Een groot gedeelte van de piano’s en vleugels uit Japan zijn van het zeer bekende en populaire merk Yamaha. De Yamaha U1E met serienummer 507138 heeft als bouwjaar 1966. 

De prijs van de Yamaha U1E is €3.450. Bij een piano zijn de scharnieren, pedalen en de kast gepolijst.  De piano is technisch 100% in orde.  Acustica biedt 5 jaar garantie op het frame en stemblok.

Bij Acustica Piano’s & Vleugels in Breda koop je deze gebruikte piano tegen een zeer scherpe prijs. Wij bieden op dit product dan ook de laagste prijsgarantie. Zie je een andere gebruikte U1 met een vergelijkbare technische conditie, tegen een lagere prijs? Overleg het met ons. 

Over de Yamaha U1E

De Yamaha U1E, 121cm hoog, is al vele jaren het best verkocht model van Yamaha. De piano is uitgevoerd in een hoogglans zwarte laklaag. De piano ziet er prachtig uit en bevindt zich technisch in een uitstekende conditie. De Yamaha U1 is lange tijd de standaard keuze voor muziekscholen, professionele muzikanten en de serieuze thuispianist geweest. Dit heeft er aan bij gedragen dat dit model een grote bekendheid en een goede reputatie geniet. De speelaard van het mechaniek wordt door vele pianisten als zeer prettig ervaren. Door de heldere dynamische toon is de Yamaha U1 ook erg populair onder de Jazz-pianisten.

Regelmatig krijgt Acustica vragen over de Yamaha U1. We hebben dit model al meerdere jaren in ons assortiment zitten en weten daarom precies hoe de piano in elkaar zit. Klanten zijn vooral erg tevreden over de degelijke uitstraling, de betrouwbaarheid en de goede prijs/kwaliteitsverhouding. Dit zijn drie belangrijke redenen waarom deze piano een echte must-have moet zijn voor elke pianoliefhebber.

 

De showroom van Acustica

De showroom van Acustica bevat niet alleen maar Yamaha’s. Er zijn ook talloze piano’s en vleugels van merken zoals Pearl River, Sabel, Roland, Sauter, Hermann Jacobi en Kayserburg. Deze merken staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en hoogwaardige afwerkingen. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in onze showroom. Met ruim 150 tot 200 verschillende modellen op voorraad staat er zeker iets moois voor iedere pianoliefhebber.

Yamaha U1 kopen

 

Optioneel – Silent Systeem

De Yamaha U1 piano kan door de technici van Acustica makkelijk worden uitgebreid met een Silent Systeem. Het systeem kan in vrijwel elke akoestische piano (vanaf 115 cm) worden ingebouwd. Het silent systeem maakt het mogelijk om overal en op elk moment van de dag te spelen. Je huisgenoten kunnen gewoon tv kijken, kinderen kunnen gewoon door blijven slapen en je buren klagen niet meer, ideaal!

Het silent systeem maakt het ook mogelijk op muziek op te nemen, effecten toe te voegen en de aanslaggevoeligheid aan te passen. Een silent systeem laten inbouwen is een uitstekende (waarde verhogende) toevoeging voor elk instrument!

Interesse in de Yamaha u1? Bel: 076-560 2423

 

Contact opnemen met Acustica?

Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via 076-5602423. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op! Het is overigens nog belangrijk om te weten dat het helaas niet mogelijk is om deze piano via onze webshop te bestellen. We nodigen je wel graag uit om de piano in onze showroom aan de Korte Huifakkerstraat 2 te Breda te komen bewonderen.

Neem contact op