Yamaha U3 | ”100% renovated”

Yamaha U3 Piano

Yamaha

Yamaha U3 | ”100% renovated”

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.31m hoog
  • Beste koop!
  • Gerenoveerd

 4.950,00

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Yamaha

Model

U3

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.31m hoog, Beste koop!, Gerenoveerd

Yamaha U3 | 100% renovated

We mogen wel stellen dat een Yamaha U3 tot een van de beste piano’s ter wereld behoord. Bovendien is het ook een plaatje om te zien. Met zijn mooie lange hoogte van 1.31m creëert hij prachtige mooie helder en volle tonen. Deze Yamaha U3 heeft een ‘new look’ gekregen. Nieuwe laklaag, snaren zijn gereinigd, zangbodem is gelakt en het mechaniek is vakkundig gerenoveerd. Het lijkt weer een nieuwe piano. Serienummer van de piano is: 1787322. De piano is tevens in het hoogglans wit verkrijgbaar (mits op voorraad). De nieuwprijs van een Yamaha U3 ligt rond de € 13.500. Deze gerenoveerde Yamaha heeft een prachtige prijs van € 4950,-. Bovendien geeft Acustica op al haar Yamaha piano’s altijd 10 jaar garantie op het stemblok en 10 jaar garantie op het frame. Risicoloos kopen is mogelijk.

 

Piano afbetalen

Wilt u graag een Yamaha U3, maar is de aanschaf iets te hoog? Geen probleem. U kunt tegen 0% rente de piano afbetalen. Lees meer over ons unieke ‘piano4all-plan’. Dit plan maakt het mogelijk om voor iedereen een piano in huis te halen. Toch liever eerst 1 jaar huren? Ook dat is geen probleem. Deze mogelijkheid biedt Acustica ook voor jou. Vraag naar de voorwaarden of kom vrijblijvend langs in de showroom voor uitleg en een demonstratie.

Afmetingen piano:

Hoogte: 131cm
Breedte: 150cm
Diepte: 62cm

Silent piano?

Een akoestische piano maakt geluid, een prachtig geluid. Maar soms is het voor de buren of huisgenoten een beetje storend. Zij willen graag ongestoord TV kijken of de krant lezen. Gelukkig is de technologie van tegenwoordig zover dat er een silent systeem in de piano gebouwd kan worden. Een silent systeem? Ja, je kunt met hoofdtelefoon spelen, zonder iemand tot last te zijn. De hamer slaat op 3mm na de snaar niet meer aan, waardoor je geen geluid meer maakt. Het geluid komt door de hoofdtelefoon binnen. Het mechaniek (de functie van de piano) vervalt niet. Je ziet alle hamers nog bewegen (en dat voel je ook in de speelaard). Dat wordt als zeer prettig ervaren. Acustica beschikt over een professionele werkplaats waar wij het systeem inbouwen.
Silent piano uitproberen? Dat kan. Wij hebben altijd een demo silent systeem staan. Je bent van harte welkom.

Contact opnemen met Acustica?

Heb je interesse om deze piano te kopen? Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via 076-5602423. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De prijs is inclusief: