Waarom Acustica?

 • 1000 m2 showroom
 • 100% omruilgarantie
 • 10 jaar garantie
 • 0% gespreid betalen
 • Tweedehands Yamaha piano’s
 • Gratis voor de deur parkeren
 • Aangesloten bij de NPMB
 • Aangesloten bij de VvPN
 • Erkend leerbedrijf
 • Veilig online betalen iDeal
 • Brabantse gastvrijheid

Veilig betalen

Beste Pianozaak van Nederland

De nominatiecommissie van Het Nationale Business Succes Award Instituut heeft Acustica uitgekozen als de beste pianozaak van Nederland! Wij behoren nu officieel tot de succesvolste bedrijven van Nederland. Tevens zijn wij als branchewinnaar door de commissie genomineerd als kanshebber voor: Nationale Business Succes Award 2015, Meest innovatieve onderneming, Beste in Retail & Beste kleinbedrijf!

Bekijk onze TV-uitzending:

In de pers | Stadsblad 28-10-20015

Stadblad 28 oktober 2015

Het oordeel van de jury

Acustica BV presenteert zich als een specialist in een bijzondere sector, die van de pianohandel. Men biedt een breed scala aan verschillende soorten piano’s, nieuw en gebruikt, akoestisch en digitaal. Naast enkele van oudsher bekende merken als Yamaha en Bechstein voert men ook diverse ‘nieuwe’ merken, die een uitstekende kwaliteit (en klank) koppelen aan een interessante prijsstelling.

Innovatie is het sleutelwoord bij Acustica, want zij is continu bezig om haar producten verder te verbeteren en men investeert volop in de modernste apparatuur en techniek. Een goed voorbeeld hiervan is de mogelijkheid die Acustica biedt om bij bestaande piano’s elektronica etc. in te bouwen, waardoor ze ook ‘silent’ met een koptelefoon bespeeld kunnen worden.

De Nominatiecommissie is van mening dat Acustica BV op basis van die gronden uitgeroepen kan worden als winnaar/vertegenwoordiger in de Pianohandelbranche en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2015.

Lees heel het nominatierapport

Wie is de jury?

De leden van de jury van de Nationale Business Succes Award zijn deskundigen met een gevestigde positie in de Nederlandse economie: onderwijs, belangenorganisaties en self made ondernemers vormen de deskundige jury van allure. In januari 2015 zijn de volgende personen benoemd tot de jury voor de Nationale Business Succes Award:

Steven van Eijck, voorzitter jury
Steven van Eijck, (1959, Rotterdam) is in januari 2015 benoemd tot voorzitter van de jury. Hij is voorzitter van de vereniging RAI, voorzitter van de Raad van Advies van het Nederlands instituut Bank-Verzekerings- en Effectenbedrijven.

Sylvester Eijffinger
Sylvester Eijffinger (1953, Den Haag) is hoogleraar financiële economie en Jean Monnet hoogleraar Europese financiële en monetaire integratie aan de Universiteit van Tilburg. Hij is verbonden aan het CentER for Economic Research in Tilburg, Centre for Economic Policy Research in Londen en CESifo Research Network in München. Sinds 2000 is hij hoogleraar Europese financiële economie aan CentER en de Universiteit van Tilburg.

Joan Bassa
Joan Bassa was een van de oprichtsters van Exact Software. Sinds enkele jaren is zij de CEO van Humanwave.

Bernd Schneide
Bernd Schneider (1951, Den Haag) is uitvinder en CEO van IIC (International Invention Company). Ook is hij bekend als jury-voorzitter van het tv-programma ‘Het beste idee van Nederland’.

Hans Rijnierse
Hans Rijnierse (1948) is de non-executive CEO van Sodexo. Ook is hij namens VNO-NCW lid van de Sociaal-Economische Raad (SER)

Zondag 13 oktober RTL7

Dinsdag 13 oktober worden er tv-opnamen gemaakt bij ons in de showroom. De uitzending van deze opname staat gepland op zondag 18 oktober op RTL 7. De herhaling van deze uitzending is zaterdag 24 oktober op RTL7.