Waarom Acustica?

 • 1000 m2 showroom
 • 100% omruilgarantie
 • 10 jaar garantie
 • 0% gespreid betalen
 • Tweedehands Yamaha piano’s
 • Gratis voor de deur parkeren
 • Aangesloten bij de NPMB
 • Aangesloten bij de VvPN
 • Erkend leerbedrijf
 • Veilig online betalen iDeal
 • Brabantse gastvrijheid

Veilig betalen

Om te beginnen is het belangrijk dat u een piano of vleugel koopt bij een gespecialiseerde pianozaak die aangesloten is bij de NPMB. De NPMB is de Nederlandse Piano-en Muziekinstrumentenbond. Zij behartigen de belangen van pianokopers en van de vakhandel in brede zin. Bij het bespelen van een piano of vleugel moet natuurlijk het genieten van het instrument en van de muziek voorop staan, maar wist u dat pianospelen slim maakt? Een wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat pianospelen/muziek maken een zeer belangrijke invloed heeft op de intelligentie en sociale vaardigheden van kinderen. Bovendien vermindert het eventuele concentratieproblemen. Op de website: www.muziekmaaktslim.nl kunt u alles lezen over het wetenschappelijk onderzoek.

Akoestische beginnerspiano

U kunt ervoor kiezen om een beginners piano te kopen voor u of uw kind(eren). De prijs van een goed instrument ligt tussen € 1500,- en € 3000, -. Dit zijn over het algemeen gebruikte instrumenten. Bij Acustica krijgt u 5 jaar garantie op het stemblok en frame. Bovendien geven wij u bij aankoop van de piano 2 jaar lang een omruilgarantie. Dat betekent dat de piano 2 jaar zijn waarde behoudt bij inruil op een piano in een hogere prijsklasse. Op deze manier kunt u relatief goedkoop beginnen met pianospelen en binnen 2 jaar, zonder waardeverlies, een betere piano aanschaffen. Koop een gebruikte piano altijd bij een erkende vakhandel die aangesloten is bij de NPMB. Beginnen met pianospelen op een goed afgeregeld instrument is erg belangrijk.

Digitale piano

Uiteraard kunt u ook beginnen met een digitale piano. Alle digitale piano’s bij Acustica hebben een volledige klavier (88 toetsen). Alle digitale piano’s hebben een aanslaggevoelig klavier.
Dit is essentieel voor het leren pianospelen. Wilt u meer weten over een digitale piano? Klik dat op de link ‘’digitale piano’’

Huurkoop

Weet u niet zeker of uw kinderen na een jaar nog steeds met plezier pianospelen, maar wilt u uw kinderen wel graag de mogelijkheid bieden om het plezier in musiceren te ontdekken? Dan is huurkoop wellicht een verstandige optie. Bij Acustica kunt u al een akoestische piano huren vanaf € 300, – (inclusief transport en stemmen). Na het jaar kunt u besluiten de piano te kopen, met aftrek van de volledige € 300, – of de piano te retourneren. Wij komen de piano gratis ophalen. Meer weten over huurkoop? Lees hier alle voorwaarden en bekijk de prijsklasse.

Piano4all. Betaal in maandelijkse termijnen tegen 0% rente

Wil je de piano kopen, maar wil je graag gespreid betalen? Ook dat kan bij Acustica! Het is mogelijk om elke piano tegen 0% rente maandelijks aflossen (max. 60 termijnen). Kijk hier voor meer informatie ‘’Piano4all’’.

Meer veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen